Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
elim boş gelmemek için nahitan nandez'i yazacaktım orta sahaya o da arabistan'a gitmiş paragöz gavad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten hedefleri o Casemiro ve Scott'u satıp Rabiot, Ugarte veya Amrabat falan çekmek. Wan Bisakka'dan çıkıp Mazroui'yi almak. Scott için Fulham, Bisakka için West Ham ciddi konuşulan 2 takım başka da net bir ilgilenen takım haberi yok.Scott gelecekse utd rabyoyu alabilir
Şimdi değil seneye satılma ihtimaline karşı adamı hazır tutmalıyız.Ama Marsilya 6 Numara arıyo büyük ihtimalle transfer teklifi yaparlar diye düşünüyom..Torreirayi niye satıyoruz lan şimdi
Muhasebeden anlar misinAslında transferde fazla para olsa 6 Numara'ya Oscar Zambrano'yu alıp kiralamak güzel olurdu da daha 8 Numara alamıyoz.Torreira'nın olası satışı yerine adamı hazırlardık..
Sadece Logo programını kullanmayı bilirim genel muhasebe çok farklı o kadar detay bilemiyom sonuçta özel sektör kanks..Muhasebeden anlar misin
Türk kahvesi mi nescafe mi üstadkahve yapayım gidip,sonra da aysun kayaciya dikiz var cat kapi dizisini acip
Su anki kadroyla da en iyi biziz hocamöyle bir başkan ve yönetim var ki,
öyle bir tff var ki,
ne transfer takip edebiliyorsun,
ne sistem, ne hoca.
sıfır hissiyat yaw.
samsunspor'un falan şampiyonluk ihtimali bizden daha fazladır bu sezon. öyle diyeyim.
hala rabiot falan deniyor bir ümit. şaka gibi. :d
bu saatte değmez üstad sankiCanım cacık çekti, yapacam , üşenme yok
Keramettin admine sor sorunuMuhasebeden anlar misin
yok üstad korkuyorum ona bir sey sorarkenKeramettin admine sor sorunu
Canım çekti mi saat gözetmem reisbu saatte değmez üstad sanki
lahmacun ve pizza dizisi gibi bir nöbet değil mi?kahve yapayım gidip,sonra da aysun kayaciya dikiz var cat kapi dizisini acip
Bu saatte kahve mi olur, güzel viski bardak yapkahve yapayım gidip,sonra da aysun kayaciya dikiz var cat kapi dizisini acip
seni severim ama, katılmıyorum.Su anki kadroyla da en iyi biziz hocam