- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira satilık degildir 2028 e kadar buradaŞimdi değil seneye satılma ihtimaline karşı adamı hazır tutmalıyız.Ama Marsilya 6 Numara arıyo büyük ihtimalle transfer teklifi yaparlar diye düşünüyom..
bu anlıyor sanki, bi sor istersenMuhasebeden anlar misin
Hakan iki bira iç git TFF binasına,Bu saatte kahve mi olur, güzel viski bardak yap
O 1 tane banını ne yaptında yedinyok üstad korkuyorum ona bir sey sorarken
Takımmi kaldi la biz alacaz isteFulham Mc Tominay yerine büyük ihtimalle Vinicus Souza'yı alacak.Onlar daha çok defansif özellikli 1'ini arıyolar.Fulham'ın Mc Tominay haberlerine o yüzden ben pek inanmıyom ama onu da biz alamayız.Milan alabilir diyecem de Milan o kadar bonservis vermez..

seni severim ama, katılmıyorum.
Hakan balta’ya sövmüstüm galibaO 1 tane banını ne yaptında yedin
Çok iyi niyetlisin güzel kardeşim benimTakımmi kaldi la biz alacaz iste![]()
Umarim PL'den bir takim McTominayi alir. Hic istemiyorum o herifi. Man Utd taraftarina bakarsan herif onlarin Ömer Bayrami gibi birsey.
Geceleri formdasin üstadHakan balta’ya sövmüstüm galiba
Tek tehlike fulham orada onlardan baska kimse 25 de vermez 20 de 30 da pl dısında maks 15 lik topcu mc iyi niyetle ne alaka ulanÇok iyi niyetlisin güzel kardeşim benim![]()
Tek tehlike fulham orada onlardan baska kimse 25 de vermez 20 de 30 da pl dısında maks 15 lik topcu mc iyi niyetle ne alaka ulan![]()
Umarim PL'den bir takim McTominayi alir. Hic istemiyorum o herifi. Man Utd taraftarina bakarsan herif onlarin Ömer Bayrami gibi birsey.