Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fulham Mc Tominay yerine büyük ihtimalle Vinicus Souza'yı alacak.Onlar daha çok defansif özellikli 1'ini arıyolar.Fulham'ın Mc Tominay haberlerine o yüzden ben pek inanmıyom ama onu da biz alamayız.Milan alabilir diyecem de Milan o kadar bonservis vermez..
Fulham almazsa bize düşebilir Mc. Başka ilgilenen bir takım ismi geçmiyor hiç.

Şu takımı taraftar kadar sevdiğinizi gösterin takım zaten hepsinden iyi alacağınız sağ bek geldi forvet geldi orta sahayı da alın bitsin . İşimize yolumuza bakalım.

lahmacun ve pizza dizisi gibi bir nöbet değil mi?
Degil ama Restaurantta çalışan sarisin kedi gibi bi kizi beğendiydim,haftaya rabiot falan gelirse telefon görüşmelerimi o restraurantta yapıp pizza yiyecektim forumu takip edip.4 ağustos haftasi planım bu

Ulan jelert 10 milyonluk topcumu yok normalde biri olsa 7 ye falan alırdı mc de 20-25 lik degil ama fulham rahat durursa alacaz işte onu diyorum :D
Fulham'ın Mc Tominay'ı alma isteği yok ucuza almak istiyolar ondan dolayı da hedefleri Vinicius Souza hem defansif anlamda daha iyi ondan diye..

ali koç'un ilk geldiğinde listemizde 300 adam var diyip tolgay arslan'ı aldığı gibi 1 sezondur eksik pozisyona 3 aydır 3 herif dışında 1 isim bile çıkmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt