Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.042
- 25.374
- 3.033
kesinlikle demeseydi iyiyditam da üstüne geldi
bisakka kesinlikle trye gelmem demiş via berk gol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle demeseydi iyiyditam da üstüne geldi
bisakka kesinlikle trye gelmem demiş via berk gol
fm wonderkidi severizGio reyna beğeniyon mu
Kardeşim transfermarkt oyuncuların performans analizini yapmıyor oradan oyuncu seçmek biraz abuzurt.Dostum neyi soruyosun ya da neyi sorguluyosun anlamadım
Açtım 500 tane adama baktım,isimlerin uygun olup olmadığını belirlemek için haliyle incelemen gerekiyo bakmak yetmeyeceği için
Problem nedir?
Belkide olabilir fırsat çıkarsa almıyoruz demezlerKohn 8e gitse bissaka gelse jelert solbeke geçse iyi olurdu da bilemedim
Çingene doue gelmedi diye deliriyolae beklentileri de new sacha tipi falan benziyor diye alakası yok halbuki çok savruk adamBen ilk defa aldigimiz ve yatirim yaptigimiz bi futbolcuyu kötülemek,aşağılamak için taraftarin özel çaba sarfettigini gördüm.engeli basiyorum artik.surda söyle yorum yapmışlar,bazi taraftarlar memnun değiller,su maçta soyle hatalar yapmış falan.cimbizla secip aliyosunuz resmen.abdulkerim her ne kadar sakatlik etkisi olsa da,şampiyonluk yolunda son 6 hafta abdulkerim kadar rezil olanıni gormedim acikcasi,geçen sezona kadar.davinson bile kaç maç bocaladi.ayip yahu.berkan tek başına 2 prag macinda 5 gol yedirdi
bu habere göre serbest kalma maddesi muhabbeti kolpa.
Sence taraftar beklentiydi üstat ateşten gömleği giydirdiler yönetimekristensen hususunda acele edilmiştir
a.w.b. alma ihtimali vardı ise beklemeliydik
sağ bekte balperi oynatırdık bi süre
Hissiyatıma göre Jelert bize girecek gibime geliyor ama hayırlısı bakalım, ins yanılırırm.
geçmişler olsun. klasik arapsaçı menajer işleri.Sözlükte şöyle bir durumdan bahsedilmiş ki gerçekse zaten pek mümkün bir transfer hamlesi olmaz gibi görünüyor;
"
üst düzeltme: yanlış hatırlamışım, boca'nın payı %60'mış. olimpik marsilya'nın da büyük ilgisi olduğu bir gerçek. kaynaklar: La rumeur "Equi" Fernández prend de l'ampleur ! - Peuple Olympien / Ezequiel Fernandez, la bombe argentine proche de l'OM !
bu da böyle bir bilgi olsun. kaynağı tekrar aradım ama bulamadım. bulduğumda eklerim.
dikkatimi çektiği birkaç ay önce, yabancı kaynaklarda okumuştum ki; oyuncunun transferini zora sokan bir konu var. hernan berman adlı menajeri, bu oyuncunun sonraki satışından %60 tutarında hak sahibi. bu nasıl olmuş yazmıyordu. muhtemelen menajer, oyuncu daha parlamamış iken, boca juniors'a bir miktar ateşledi. profesyonel kontratına da, hem bunu belirtmiş ve 15 milyon $ çıkış maddesi koydurmuş.
bu çıkış maddesi dolayısıyla bu rakamdaki bir satıştan, menajere 9 milyon $, boca'nın ise 6 milyon $ gibi bir rakam gelecek. belki + menajer %.. komisyon da isteyecek yeni kulübünden. boca bu rakamı asla kabul etmiyor. 2028'e kadar da kontratı devam ettiği için karmaşık bir durum var ortada."
![]()
ezequiel fernandez
üst düzeltme: yanlış hatırlamışım, boca'nın payı %60'mış. olimpik marsilya'nın da büyük ilgisi olduğu bir gerçek. kaynaklar: https://gss.gs/fD1 / https://gss.gs/ftw bu da böyle bir bilgi olsun. kayna...gss.gs
vay anasını be ne bek almışız
Beşiktaş maçına gidiyoruz maç öncesi buluşalım gscli arkadaşlar
maç başında meşale yaktı kale arkası 12-13 dk falan maç durdu sis anca kalktı öyle başladılar, şaşırdım vallahiDanimarkalilar da mi sise atiyormus? Hic beklemezdim. Gerci okuz okuzdur, medeniyet icinde olsa bile.
Yok daha neler ya vermeyin o paraları. Bizim ekonomimiz kaldırmaz bunları. Adam sakatlansa ne yapacağız?Kaya Temel: "Galatasaray'ın Wendel teklifi 25 milyon Euro'lara kadar çıktı. Galatasaray'ın 1-2 milyon Euro daha çıkmasını bekliyorum.
Wendel ile alakalı sıcak gelişmeler yaşanabilir. Süper Kupa'ya kadar 8 numara transferinin noktalanmasını bekliyorum."
Okan hocayi seviyorum ama sanki Erden Timur‘u hic desteklemedi gibi.okan buruka saygım kalmadı, son zamanlarda demeçleriyle öldürdü. erden timur mevzusunda zaten yarısını götürmüştü