Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaya Temel: "Galatasaray'ın Wendel teklifi 25 milyon Euro'lara kadar çıktı. Galatasaray'ın 1-2 milyon Euro daha çıkmasını bekliyorum.

Wendel ile alakalı sıcak gelişmeler yaşanabilir. Süper Kupa'ya kadar 8 numara transferinin noktalanmasını bekliyorum."

Çok çok saçma rakamlar bunlar. Bizim bir oyuncu için bu rakamlara çıkmamız anlamlı gelmiyor bana.

Bu copa amerikada arasıra parlayanlar ama devam ettiremiyolar
bundan bagimsiz ;

scout gozlem babinda yillardir bildigim denklemden sasmam.....< -> ozellikle *orta *saha baglaminda -nacizane onerim ; kolombiya ,ekvator mense orta sahalara uzak durmak en sagliklisi.
illa bu menseler den oyuncu bakilacaksa nacizane bolge onerim ; kale,stoper,ya da kanat ve forvet bu ulkelere bakmak egreti durmaz.

90lardan bugune ozellikle kolombiya ozelinde *valderrama ustad disinda benden tam not alan orta saha cikmadi bu mense adina . velhasil orta saha konusunda bold mesafeli dururum bu iki ulke oyuncularina .istisnalar elbette olur.

tavsiye babinda ozellikle konu *orta *saha ise ; bu gibi durumlarda ilk oncelikli nacizane mense onerim ; uruguay , sili, arjantin .

tum bunlar *goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

Emin Bayram satisinda geri alma maddesi koydurmaliyiz. Umarim bunu akil edebilir bizim is bilmezler.

rusyadan bir oyuncuya bu kadar para verme işin içinde by bol maaşın olması burnuma kötü kokular geliyor.

Adamların 23 yaşındayken 20’ye aldıkları adama 27 yaşına gelmiş, biz niye 25 veriyoruz? Gidin genç bir elemana yatırın o parayı. O para verilecekse ya oyuncu satacaklar, ya Florya işinden bir ödeme alacaklar. Her türlü Galatasaray’ın parasıyla kumar oynayacaklar. Yalı çocuğu gibi cebinden vermeyecekler. Kesinlikle karışma hakkımız var yaptıkları yanlış işlere.

Ertan wendel çok zor dedi,sonra da brezilyali kadin 25 pesin istedikleri icin geri cekildigimizi yazdı.

Abi 2 senenin şampiyon olan takimiyiz, 2 ayda beni nefret ettirdiler. 2 transfer yapamadilar. Yapmaya calistiklari da o para etmeyecek adamlar. Valla ne diyeyim ya. Dursun Galatasarayli ise ben degilim, Cenk Ergün ise ben degilim.

Böyle 25 milyon Euro gibi haberler çıkartmak hiç mantıklı değil başka kulüpler menajerler de çok paramız olduğunu zannedecek bizi tokatlamaya çalışacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt