Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.305
- 30.143
- 1.988
Gitmis gördün mü?biliyorum maalesefbi alo denir , en kötü pizza yer dönerler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitmis gördün mü?biliyorum maalesefbi alo denir , en kötü pizza yer dönerler.
bunlar deli paralar, hiç gerek yok, gerçi kaya temelden bahsediyoruz doğru değildirKaya Temel: "Galatasaray'ın Wendel teklifi 25 milyon Euro'lara kadar çıktı. Galatasaray'ın 1-2 milyon Euro daha çıkmasını bekliyorum.
Wendel ile alakalı sıcak gelişmeler yaşanabilir. Süper Kupa'ya kadar 8 numara transferinin noktalanmasını bekliyorum."
Everton istiyordu zatende...yani niye tercih edilir abi everton...Gitmis gördün mü?
bunlar deli paralar, hiç gerek yok, gerçi kaya temelden bahsediyoruz doğru değildir
Bizi bu karmaşık durumda silkelerler. Bu karmaşık durumdan Hatipoğlu ve Cenker imkansız çıkamaz.Sözlükte şöyle bir durumdan bahsedilmiş ki gerçekse zaten pek mümkün bir transfer hamlesi olmaz gibi görünüyor;
"
üst düzeltme: yanlış hatırlamışım, boca'nın payı %60'mış. olimpik marsilya'nın da büyük ilgisi olduğu bir gerçek. kaynaklar: La rumeur "Equi" Fernández prend de l'ampleur ! - Peuple Olympien / Ezequiel Fernandez, la bombe argentine proche de l'OM !
bu da böyle bir bilgi olsun. kaynağı tekrar aradım ama bulamadım. bulduğumda eklerim.
dikkatimi çektiği birkaç ay önce, yabancı kaynaklarda okumuştum ki; oyuncunun transferini zora sokan bir konu var. hernan berman adlı menajeri, bu oyuncunun sonraki satışından %60 tutarında hak sahibi. bu nasıl olmuş yazmıyordu. muhtemelen menajer, oyuncu daha parlamamış iken, boca juniors'a bir miktar ateşledi. profesyonel kontratına da, hem bunu belirtmiş ve 15 milyon $ çıkış maddesi koydurmuş.
bu çıkış maddesi dolayısıyla bu rakamdaki bir satıştan, menajere 9 milyon $, boca'nın ise 6 milyon $ gibi bir rakam gelecek. belki + menajer %.. komisyon da isteyecek yeni kulübünden. boca bu rakamı asla kabul etmiyor. 2028'e kadar da kontratı devam ettiği için karmaşık bir durum var ortada."
![]()
ezequiel fernandez
üst düzeltme: yanlış hatırlamışım, boca'nın payı %60'mış. olimpik marsilya'nın da büyük ilgisi olduğu bir gerçek. kaynaklar: https://gss.gs/fD1 / https://gss.gs/ftw bu da böyle bir bilgi olsun. kayna...gss.gs
sağ bek gelir gelmez gönderecekler diyordum haberler çıktı.