Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaya Temel: "Galatasaray'ın Wendel teklifi 25 milyon Euro'lara kadar çıktı. Galatasaray'ın 1-2 milyon Euro daha çıkmasını bekliyorum.

Wendel ile alakalı sıcak gelişmeler yaşanabilir. Süper Kupa'ya kadar 8 numara transferinin noktalanmasını bekliyorum."
bunlar deli paralar, hiç gerek yok, gerçi kaya temelden bahsediyoruz doğru değildir

Sözlükte şöyle bir durumdan bahsedilmiş ki gerçekse zaten pek mümkün bir transfer hamlesi olmaz gibi görünüyor;

"
üst düzeltme: yanlış hatırlamışım, boca'nın payı %60'mış. olimpik marsilya'nın da büyük ilgisi olduğu bir gerçek. kaynaklar: La rumeur "Equi" Fernández prend de l'ampleur ! - Peuple Olympien / Ezequiel Fernandez, la bombe argentine proche de l'OM !

bu da böyle bir bilgi olsun. kaynağı tekrar aradım ama bulamadım. bulduğumda eklerim.

dikkatimi çektiği birkaç ay önce, yabancı kaynaklarda okumuştum ki; oyuncunun transferini zora sokan bir konu var. hernan berman adlı menajeri, bu oyuncunun sonraki satışından %60 tutarında hak sahibi. bu nasıl olmuş yazmıyordu. muhtemelen menajer, oyuncu daha parlamamış iken, boca juniors'a bir miktar ateşledi. profesyonel kontratına da, hem bunu belirtmiş ve 15 milyon $ çıkış maddesi koydurmuş.

bu çıkış maddesi dolayısıyla bu rakamdaki bir satıştan, menajere 9 milyon $, boca'nın ise 6 milyon $ gibi bir rakam gelecek. belki + menajer %.. komisyon da isteyecek yeni kulübünden. boca bu rakamı asla kabul etmiyor. 2028'e kadar da kontratı devam ettiği için karmaşık bir durum var ortada."

Bizi bu karmaşık durumda silkelerler. Bu karmaşık durumdan Hatipoğlu ve Cenker imkansız çıkamaz.

Kaya Temel: "Emin Bayram'ın evrak işleri sürüyor. Kısa süre içinde Westerlo yolunu tutacak. Anlaşma tamam. 4 milyon Euro + sonraki satıştan %50 pay ile anlaşıldı."

Wendel işi son yıllarda duyduğum en saçma transfer söylentisi. Saçma sapan rakam, herif bakılırsa son 1-2 sezon kıpırdıyor o da içi geçmiş Rus liginde. Milli olmayan Brezilyalı topçuya o paraları vermek salaklık

Cenker bu sefer incir ağacı dikmeye kararlı wendel ile. Komple batırıp transfer rezilliginde uzun süre zirvenin tek sahibi olmak istiyor.

Kaya Temel: "Oliveira'ya Portekiz ve Belçika'dan teklifler var. Oyuncu düşünme aşamasında. Eyüpspor'a sıcak bakmıyor."

Bu Rios u bende başta beğenmiştim ama sadece milli takımın performansı sonucu takımı satmaya çalışıyor. Uzak durulmasi gereken bı profil gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt