Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de böyle biri olarak hayal ediyordum da rahmi tüm keyfimin içine etti kopenhaglilarin yorumlariyla
Orası belli olmaz işte. Dün de örnek verdim boey ilk senenin sonunda çöp ilan edilmişti hem de TD tarafından. Doğru hoca ve doğru sistemde çalışkan bir oyuncu ise çok farklı noktalara gelebilir.

Ben Demirbayin savunma anlamında gayet istekli olduğunu düşünüyorum ama adamın tarzı çok farklı başka bir profile dönüşmek için çok uğraşıyor ama olmuyor sanki.. Kimse demirbay mücadele etmedi diyemez gayretli bir herif
Mesut Arka Sokaklar'a döndüğünden beri mesajlarını beğenerek takip ediyorum

5083.jpg

Ben de böyle biri olarak hayal ediyordum da rahmi tüm keyfimin içine etti kopenhaglilarin yorumlariyla
rahmi kankamın dancadan çevirip getirdiği yorumlara gerek yok reis, ben ilk günden beri diyorum leşoğlu leş bi bek aldık hem de gidip 9 m euro gömdük. 2-3 aya küfür kıyamet havada uçuşmazsa bir şey bilmiyorum

ismi ge çenlerin kısan skills videolarına baktım

rakipten top kapan tek adam fernandes

bizimkiler galiba 8 numara için olmuş garanti adam bakıyor
onada eyvallahımda ordaki handikap bosnervis / imza parası kısmını geçiyorum maaş vs maliyetleri uçuk olur. olmadığında çıkamazsın adamın kontrattan. verdiğin parayada satamayacağın biraz garanti...

kesinlikle ismi yazılmışlar içinden Ezeuiel Fernandez denenmeli - MAX serbest maddesini veririsin-varsa tabi postlara bakarak söylüyorum (ayırdığın bütçede ucuz) ama ordan daha aşağıya gelinebilir.

maaşıda düşük olur banko.

artan bütçenle mertens rotasyonu işine bakarsın trasnferin geri kalnında.

mis gibide olur.

fernandesin tackle ve dribling videoları var

ama oyun görüşü ve pas kalitesi nasıl

Bu programın adını bilmiyorum. Müsait olursanız Gabriel Sara için bakabilmeniz mümkün müdür?
Tabi buyur rdas.
Screenshot_20240726-115540~2.webp

Ama sunu belirtmekte fayda var , bu site verileri oyuncunun kendi ligindeki mevkidaşlari arasindan kiyaslama ile paylasiyor

Yani 2 farkli oyuncuyu yorumlarken lig farkini da goz onune almak lazim.

Sadece oyuncunun profili hakkinda bir ozet veriyor. Farkli liglerdeki oyuncularin kiyaslanmasi lig faktorunu goz ardi ettigi icin pek verimli oldugu soylenemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt