Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.849
- 20.433
- 2.663
İki ortasaha lazım biri kiralık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orası belli olmaz işte. Dün de örnek verdim boey ilk senenin sonunda çöp ilan edilmişti hem de TD tarafından. Doğru hoca ve doğru sistemde çalışkan bir oyuncu ise çok farklı noktalara gelebilir.Ben de böyle biri olarak hayal ediyordum da rahmi tüm keyfimin içine etti kopenhaglilarin yorumlariyla
Mesut Arka Sokaklar'a döndüğünden beri mesajlarını beğenerek takip ediyorumBen Demirbayin savunma anlamında gayet istekli olduğunu düşünüyorum ama adamın tarzı çok farklı başka bir profile dönüşmek için çok uğraşıyor ama olmuyor sanki.. Kimse demirbay mücadele etmedi diyemez gayretli bir herif
rahmi kankamın dancadan çevirip getirdiği yorumlara gerek yok reis, ben ilk günden beri diyorum leşoğlu leş bi bek aldık hem de gidip 9 m euro gömdük. 2-3 aya küfür kıyamet havada uçuşmazsa bir şey bilmiyorumBen de böyle biri olarak hayal ediyordum da rahmi tüm keyfimin içine etti kopenhaglilarin yorumlariyla
Sem cidden p. seviyorsun sanırım..rahmi kankamın dancadan çevirip getirdiği yorumlara gerek yok reis, ben ilk günden beri diyorum leşoğlu leş bi bek aldık hem de gidip 9 m euro gömdük. 2-3 aya küfür kıyamet havada uçuşmazsa bir şey bilmiyorum
Bu programın adını bilmiyorum. Müsait olursanız Gabriel Sara için bakabilmeniz mümkün müdür?Bu herif neymiş boyle yav kanks
Ekli dosyayı görüntüle 254275
Belhandanin sadece ads verileri var rdas o kadar eskiye gitmiyor site.
onada eyvallahımda ordaki handikap bosnervis / imza parası kısmını geçiyorum maaş vs maliyetleri uçuk olur. olmadığında çıkamazsın adamın kontrattan. verdiğin parayada satamayacağın biraz garanti...bizimkiler galiba 8 numara için olmuş garanti adam bakıyor
Bu programın adını bilmiyorum. Müsait olursanız Gabriel Sara için bakabilmeniz mümkün müdür?
İnanılmaz iyi. Dur videosunu atacağım. Adam solak ama sağ ile 30 metre pas atıyor.fernandesin tackle ve dribling videoları var
ama oyun görüşü ve pas kalitesi nasıl
fernandesin tackle ve dribling videoları var
ama oyun görüşü ve pas kalitesi nasıl
Tabi buyur rdas.Bu programın adını bilmiyorum. Müsait olursanız Gabriel Sara için bakabilmeniz mümkün müdür?
Bende bilmiyorum o yüzden istedim.Sitenin adı neydi
Sitenin adı neydi
data.mbBende bilmiyorum o yüzden istedim.