Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara neden alinamasin anlamadim, Championship’de 12. Bitirmiş Norwich, Premier lige ciksalar hadi bi nebze.

12-15i bastin mi alirsin bence.

13e fernandez çekip 5+15 opsiyona sara cekemez miyiz? Total bu sene -12m la kapatırız ki para değil bu yani. Seneye de zaniolodan para gelirse sara opsiyon ile fitleriz
Sara'yı mertens kafasına düşünüyorsun diye algılıyorum.

bu formülle 8 ve 10 rotasyonuna adam alabiliriz . Sara yerine Lindstormü denerim napoliden kiralık.

Danimarkalıdan devam edip Morten Frendrup'a gidilse keşke diyeceğim ama imkansız bir isim sanırım takımının PL'den 25 milyon teklifi reddettiğine dair haber gördüm yoksa olsa iyi olurdu.

Paraları championship 'te oynayan oyuncuya yatırmazlar umarım. Max 10 milyon euro olacaksa ayrı konu.

Zaha gecen sene cok gergin ve kucuk emrah gibi dolaniyordu

Bu sene cok pozitif.

Umaram saha icinde de sov yapar
Yapmaya başladı zaten maç temposunu buldukça daha iyi olucak bu arada cidden Zaha Ziyech performansı beni bile ürkütüyorsa f5 ve beştaşı düşünemiyorum harbiden bak bu ikisi eski günlere dönerse bu ligi mümkün değil alamazlar elimizden ikiside direkt kupayı alabilecek kapasite oyuncular

IMG_7707.webp
Fernandez hakkında bir Arjantinlinin yorumu.

linç ve isyan çıkar.

(40 M + görülmediği sürece - bu yöentimde o kafa yok ... 20 gördüler mi satarlar endişem hep var)
Depay isminin hiçbir mantıklı açıklaması yok. Tek aklıma gelen bu.

Barış’ı satıp ismi var, yıldız oyuncu diye yangını dindirmek için Depay’ı sokabilirler. Yıllık 5 milyondan da 3-4 senelik yağlı kontrat verir Cenk. Y yeriz

Beşerseniz diyin yönetimin bu sezon gittiği profiller doğru çoğunluğu 27 yaş altı bize genç oyuncular lazım

Depay isminin hiçbir mantıklı açıklaması yok.
TR ile bir takımla görüşüyoruz lafı duymuşlardır - BJK falandır ama bzie yazmışlardır.

bonservissiz galiba - o yüzden dursun "oh paralar cepte kaldiiii" modu düşünülerekte yazılıp çiziliyordur.

gerçekliği yok bence.

Depay Fofana gibi isimler hep menajer önerisi, herkese öneriliyor. Yakında daha fazla isim duyarız hareketlilik anlamıyla başlamadı

Ezequiel Fernandez'in 3 dakikalık skills videosundan yaptığım çıkarım işte aradığımız adam budur.

galatasaray taraftarının elin topçusuna bol keseden para saçma fantezisini anlamıyorum

championshipin orta sıra takımının 25 yaşındaki ve kariyerinde hiçbir şey olmayan oyuncusuna neden 20 milyon verelim

kerem aktürkoğlunum bırakın ligi şampiyonlar ligi ve Avrupa ligi maçlarından videosunu yapıp 70 isteyelim o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt