- 1 Eylül 2009
- 3.836
- 1.576
- 1.723
Sara neden alinamasin anlamadim, Championship’de 12. Bitirmiş Norwich, Premier lige ciksalar hadi bi nebze.
12-15i bastin mi alirsin bence.
12-15i bastin mi alirsin bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara'yı mertens kafasına düşünüyorsun diye algılıyorum.13e fernandez çekip 5+15 opsiyona sara cekemez miyiz? Total bu sene -12m la kapatırız ki para değil bu yani. Seneye de zaniolodan para gelirse sara opsiyon ile fitleriz
linç ve isyan çıkar.Bunlar Barış Alper’i satıp yerini Depay’la doldurmayı düşünüyor olmasın. Hoş olmayan şeyler yaşanır
Yapmaya başladı zaten maç temposunu buldukça daha iyi olucak bu arada cidden Zaha Ziyech performansı beni bile ürkütüyorsa f5 ve beştaşı düşünemiyorum harbiden bak bu ikisi eski günlere dönerse bu ligi mümkün değil alamazlar elimizden ikiside direkt kupayı alabilecek kapasite oyuncularZaha gecen sene cok gergin ve kucuk emrah gibi dolaniyordu
Bu sene cok pozitif.
Umaram saha icinde de sov yapar
Hatipoğlu 2 ayda bitirdiği Jelert sebebiyle kendine 1 hafta falan izin vermiştir..
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Depay isminin hiçbir mantıklı açıklaması yok. Tek aklıma gelen bu.linç ve isyan çıkar.
(40 M + görülmediği sürece - bu yöentimde o kafa yok ... 20 gördüler mi satarlar endişem hep var)
Sara'yı mertens kafasına düşünüyorsun diye algılıyorum.
bu formülle 8 ve 10 rotasyonuna adam alabiliriz . Sara yerine Lindstormü denerim napoliden kiralık.
Championshipi referans almamak lazım. Saçma sapan top oynanıyor, iyi takım yok oradaChampionshipte ozan tufanin bile 10 golü varmış bu Sara balon olabilir mi
TR ile bir takımla görüşüyoruz lafı duymuşlardır - BJK falandır ama bzie yazmışlardır.Depay isminin hiçbir mantıklı açıklaması yok.
biliyorum maalesefOnu yedirmezler adı büyük takımlarla geçiyordu
Ndiaye sonrası bunu yapabilen adam gelmediNorwichteki herif sırtı dönük aldığı toplarla o şekilde dönüp merkezden rakibi eksilme işlerini sürekli yapıyorsa asıl eksiğimiz olan adam odur işte harbi onu almak lazım