Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herifin rios haberinin altına brezilyalilar satalim piyasasi varken;

bi daha böyle perf gösteremez gibisinden yorumlar atmislar

demek ki turnuva perf extraydi

Öyle zaten klübü de tam yamyam koparabildiği kadar koparma derdinde. Asla 20-25 falan edecek bir adam olduğunu düşünmüyorum yaşı 24 oynadığı lig brezilya ligi bu kadar ekstrem bir oyuncu olsa turnuva öncesi de adını duyardık bir şekilde

Rios gelse ben razıyım yasi da iyi ama bir an önce bitmesi lazım çok uzarsa anlamı kalmıyor.

Fernandez, Arabistan'ı istemezse taksitli olarak bize verebilirler burada oyuncu tercihide önemli. 15 milyon doları nakit veremez bizim takım.

iki hafta daha sabretsek €8m bonservis €3-3.5m maaş ile tarihimizin en iyi sağ bek performansını alacağımız AWB'yi kadroya katabilirdik ne diyelim JELERT kaçacaktı herhalde bulunmaz hint kumaşı JELERT için derhal alın tuşuna basıldı dolayisiyle
Jelert sol bek.Sağ beke awb cekerim.Bek sorunu 4 yil geçer.Madem 20 m euro teklif yapabiliyorlar.kalan 10 m euroyada ortasaha bulsunlar.

herifin rios haberinin altına brezilyalilar satalim piyasasi varken;

bi daha böyle perf gösteremez gibisinden yorumlar atmislar

demek ki turnuva perf extraydi
Zaten 3m euro degeri vardi.Brezilyada bile takiminda tutunamamiş herif.Kupa amerikadan sonra uçurdular.Brezilyali topçularda ağir balon var sirf birilerine çakma çabasi.Bu herife taksitle max 12 15 arasi veririm fazlasi kumar.

500 os inceledim

Olmuşların içinde bize en uygun oyuncu rodrigo de paul

Diğer uygun isimlerde mctominay,goretzka,xhaka,kessie,fofana ve gravenberch

Xhaka ve goretzkayı alamayız,fofana ve gravenberchte bize sümüğünü atmıyo

Paul,mctominay ve kessie den birine verelim bari 20-25i de içimiz kan ağlamasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt