Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.101
- 10.495
- 1.303
Acuna bildiğin arjantinli ömer bayram bok gibi topçu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan 25 e çıktıysak tominay çeksenize olumKaya Temel: "Galatasaray'ın Wendel teklifi 25 milyon Euro'lara kadar çıktı. Galatasaray'ın 1-2 milyon Euro daha çıkmasını bekliyorum.
Wendel ile alakalı sıcak gelişmeler yaşanabilir. Süper Kupa'ya kadar 8 numara transferinin noktalanmasını bekliyorum."
Siz kimi koyardınız
Ulan haykirdim ekip otosu icindejahahahhaaHapse mi girmiş
Gelmiyor abi fofona ve bidsakka katiyen Türkiye düşünmüyorMadem o kadar para var
Git Fofana için bastır
Ya da şöyle düşünmek lazım.16 milyon Euro'ya ödemeye karar verdi diyor yani bizden 16 istedilerse bunu kabul ettiğimiz anlamınada gelir.Bence haberdeki en kritik yer Wendel transferinden vazgeçtigimize kadar detay vermeleri.Eger haber Türkiye'deki dedikodular dan ortaya çıkmadiysa ki sanmiyorum bu haber doğru bence.![]()
R$ 98 milhões: Galatasaray decide assinar acordo com Palmeiras agora mesmo
Leila Pereira recebeu uma proposta de última hora com contrato pronto para assinar e, assim, anunciar oficialmentebr.bolavip.com
Bolavip adlı site yaptığı haberde Rios için 16 mil.€ teklifle gittiğimizi yazmış, kesin bir anlaşmadan filan bahsetmemiş ama transferi bitirmek için herşeyi yaptığımızı yazmış
Anlaştılar diyor
2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi