Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaya Temel: "Galatasaray'ın Wendel teklifi 25 milyon Euro'lara kadar çıktı. Galatasaray'ın 1-2 milyon Euro daha çıkmasını bekliyorum.

Wendel ile alakalı sıcak gelişmeler yaşanabilir. Süper Kupa'ya kadar 8 numara transferinin noktalanmasını bekliyorum."
Lan 25 e çıktıysak tominay çeksenize olum

Bolavip adlı site yaptığı haberde Rios için 16 mil.€ teklifle gittiğimizi yazmış, kesin bir anlaşmadan filan bahsetmemiş ama transferi bitirmek için herşeyi yaptığımızı yazmış

Avrupada top oynamamiş adam risktir.Biz o riski alamayiz.

Kupa amerikada 1 2 takim hariç diğer takimlar anadolu takimi seviyesinde oynuyor.2 pas yapamiyor.Pozisyon disiplini yok sirf bireysel performans.

Tagliafico gelir köhn 10 milyona satılır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bolavip adlı site yaptığı haberde Rios için 16 mil.€ teklifle gittiğimizi yazmış, kesin bir anlaşmadan filan bahsetmemiş ama transferi bitirmek için herşeyi yaptığımızı yazmış
Ya da şöyle düşünmek lazım.16 milyon Euro'ya ödemeye karar verdi diyor yani bizden 16 istedilerse bunu kabul ettiğimiz anlamınada gelir.Bence haberdeki en kritik yer Wendel transferinden vazgeçtigimize kadar detay vermeleri.Eger haber Türkiye'deki dedikodular dan ortaya çıkmadiysa ki sanmiyorum bu haber doğru bence.

@Gökhan Dündar 👏

1722014467138.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt