- 16 Haziran 2010
- 202.555
- 154.306
- 6.838
Dun transfer yaptik o sana 3 hafta yeter .Transfersizlikten çıldırdım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dun transfer yaptik o sana 3 hafta yeter .Transfersizlikten çıldırdım...
da paulları federico valverdeleri rezili rüsva eden böylesine bir ismi takımımıza katmamız elzemdir
becerikli olan 12-13 milyona torreira gibi yıldız bile bulurwendele 25 vereceğime piyasası 12-13 olan herhangi 2 genç getiririm biri performans verir zaten
Yetiştireceksin döngü daima devam edecek 30 dan önce para ederken yollayacaksın, Emin Metehan Kaan yedek rotasyonu için yeterli değilse gidip genç bir iki potansiyeli Barış gibi Kerem gibi bulacaksın.var mı alternatifleri
mesela yerli stoper kaliteli
Sağ kanadı uçuracak Kuzeylimmaximinin idmandaki showu gibi olmuş![]()
Bu ciddi ciddi kendini futbol profu saniyo tovbe yarrabbimRiosun full maçını atın
Balon mu değil mi 2 dk da ortaya çıkartiyim
+ Hakan C.Amrabat ve ilkay gelsin konuyu kapatalım.
soğukta denize girmiş :dUlan bir bakayim dedim ne yapmis diye , su ana kadar baktigim 500 topcudan en kotusu ozanin grafigi
Ekli dosyayı görüntüle 254292
City'de 1 sezon boyunca olumlu ya da işe yaradığı bir şey görmedim. ki sürede aldı sayılır.Matheus Nunes,
Bulunca neler denecek maçlardaYetiştireceksin döngü daima devam edecek 30 dan önce para ederken yollayacaksın, Emin Metehan Kaan yedek rotasyonu için yeterli değilse gidip genç bir iki potansiyeli Barış gibi Kerem gibi bulacaksın.