- 4 Ağustos 2009
- 90.104
- 71.002
- 5.188
Keş 8e köhnü ver gitsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz ankaragücüne 8 yerleştirdiğimiz sezondan sonra ikili averaj oldu ki bu demek oluyor ikili averaj önemliydi
97 -98 sezonunda ikili averaj mi genel averaj mi önemliydi?30.hafta fb ile aynı puandayken baktim ikili averaj onlarda ama herkes genel averaja takmış.4 tane atarsak lider oluyoruz diye.6 tane atmışız altaya.sezon aynı puanda bitse neye bakılacakti? @Hayri Cund
Iyki o zaman geçilmiş.98de aynı puanda bitse fb şampiyonmus.gerci az bir puan farkı ile şampiyon olduk ama olsunİkili averaja 2001-2002 sezonunda geçildi
evet öyleymiş ben daha eski sanıyordumİkili averaja 2001-2002 sezonunda geçildi
Intere 3m imza atar bize 4den asagi istemezAWB 10 bonservis 3 maaşla Inter’e gidecek gibi gözüküyor.
Sezonun golü olacakken belki de bu kötü son vuruş yüzünden pozisyonu unutmuşuz.Allah'ın cezası şu son vuruşa bak yine sinirlerim bozuldu
İkili averaja 2001-2002 sezonunda geçildi
Moder ile ilgilendigimiz donem bu genco’yu begenmistik ve istemistik diye hatirliyorumHatırlamadım vallahi
Doğrudur ama 4 sene olmusModer ile ilgilendigimiz donem bu genco’yu begenmistik ve istemistik diye hatirliyorum
Box to box yemBox to box orta saha istiyom arkadas