Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guney amerikadan ,genc olarak para verilecek çocuk bana gore o boca lı cocuk fernandez,çocuk gedsonun daha teknik hali

kolombiyalı bebe her sene 1 ay show yapan topcular gibi

O zaman soruyorum

Köhne gelen 8m luk teklifi reddedip köhnümü bırakmam diyen okan

Şlde sol kanat otoban olup ligde de sıkıntı yaşadığımızda köhnü beleşe birine verin bana solbek alın derse bunun hesabını kim nasıl verecek
Hesabini bozuk zemin veya hava soğukluğu verecek.Olacak olan o.

Bir yandan hiç benzemiyor tabii ama öte yandan bu Rios denen heriften acayip seviyede Ndiaye vibeları alıyorum ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor

Forumda hiçbir isim hiçbir şartta beğenilmiyor çok enteresan. Güney Amerikadan gelsin o fiyatlara ordan gelir deniyor, " Ne olacağı belli olmaz ordan topçu alınmaz, risk var" cevabı geliyor. Avrupada isimli oyuncu alalım deniyor, "Haklı olarak o oyuncu buraya gelmez deniyor". Ofansif olanların defansif defansif olanların ofansif eksiklikleri görülüyor. Forumun herhangi bir oyuncu hakkımda mutabık kalması mümkün değil gibi. Prime Modric falan anca keser o derece yani. Gerçi onu da beğenmeyenler çıkabilir çok cılız diye neyse.
Forumun bir isimde mutabık kalabilmesi çok zor. Rabiot ile Juve yolları ayırınca Nzonzi, Bilal Kısa yazanlar bile vardı bırak Güney Amerika'yı... Belki şu ana kadar Fofana ismi tek tartışılmayan isimdir. O da imkansız.

Ama şuna da hak vermek gerek, tarihin en yüksek bonservisini vereceğimiz konuşulurken bu isimlerin Rusya veya Brezilya liginden gelecek olması haliyle korkutuyor. 5 büyük ligde top koşturan birine 20+ milyon verilse bu kadar fikir ayrılığı yaşanmaz.

Boca junıors takımımdan Fernandez ve Medina ikilisini alacaksın ve arkana yaslanacaksın.

Ahmet denizci gibi nöbet
1000018257.webp

Ulan bi uyutmadılar. Nk suriyelileri arapça da değil ingilizce kavga ediyorlar. Karı koca

Kolombiya kartellerinin elinde Dursun baskanin videosu falan mi var Rios o paraları eder mi bilemedim

Rabiotun anasi Veronica ana 2 büyücüyu takip ediyor.eski sevgiliyi geri döndürme yöntemleri üzerine büyü yapıyorlarmış.pozitif enerji falan hastası bu kadın.ben burdan bağlarım rabiotu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt