Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.875
- 22.627
- 1.388
Yarın düzgün oynasa da yüreğimize su serpse ama hiç umudum yokJelerti sahiplen artık rtaş aldık adamı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın düzgün oynasa da yüreğimize su serpse ama hiç umudum yokJelerti sahiplen artık rtaş aldık adamı
sağlık kontrollerinde iq testi yapılsa yandı bu teteVideo sonrası 14 gün içinde iade haklarını kullanmazlar umarım
Wendel iş yaparmı mehmediminanasım geldi
Hesabini bozuk zemin veya hava soğukluğu verecek.Olacak olan o.O zaman soruyorum
Köhne gelen 8m luk teklifi reddedip köhnümü bırakmam diyen okan
Şlde sol kanat otoban olup ligde de sıkıntı yaşadığımızda köhnü beleşe birine verin bana solbek alın derse bunun hesabını kim nasıl verecek
Köhn iyi paraya gönderilip AWB alınabilir. Ama Köhn'ün hücumda çok değerli özellikleri var. Bırakmaz Okan Buruk.Jelert'ten çıkıp AWB çekelim diyenler??
Forumun bir isimde mutabık kalabilmesi çok zor. Rabiot ile Juve yolları ayırınca Nzonzi, Bilal Kısa yazanlar bile vardı bırak Güney Amerika'yı... Belki şu ana kadar Fofana ismi tek tartışılmayan isimdir. O da imkansız.Forumda hiçbir isim hiçbir şartta beğenilmiyor çok enteresan. Güney Amerikadan gelsin o fiyatlara ordan gelir deniyor, " Ne olacağı belli olmaz ordan topçu alınmaz, risk var" cevabı geliyor. Avrupada isimli oyuncu alalım deniyor, "Haklı olarak o oyuncu buraya gelmez deniyor". Ofansif olanların defansif defansif olanların ofansif eksiklikleri görülüyor. Forumun herhangi bir oyuncu hakkımda mutabık kalması mümkün değil gibi. Prime Modric falan anca keser o derece yani. Gerçi onu da beğenmeyenler çıkabilir çok cılız diye neyse.
Köhn çerez parasına oynayan faideli bir adam neden gönderelim ki.Köhn iyi paraya gönderilip AWB alınabilir. Ama Köhn'ün hücumda çok değerli özellikleri var. Bırakmaz Okan Buruk.
Jelert'ten çıkıp AWB çekelim diyenler??
Yazdığın garip yorumu mantıklı hale getirmeye çalışmıştım.Köhn çerez parasına oynayan faideli bir adam neden gönderelim ki.

Kim para verir kiJelert'ten çıkıp AWB çekelim diyenler??
PanaKim para verir ki
Tam zamanında sattık