- 22 Ağustos 2010
- 32.758
- 37.524
- 3.033
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rios, Galatasaray'yı Sanchez'e sordu haberi geliyor.
Copa'nin Wonderkid ve Keşfi.
Okan Hoca nin oyun planına uygun da Adam. İstediğin presli baskılı oyunu oynarsın.
Lucas - Rios
Baya mücadelece gücü yüksek OS olur
taşıyan , topla adam eksiltebilen+gol pası dikine çıkarabilen tip işte + torreira gibi kovalayıp vücut koyan vs.Okan hocanin yaz doneminden beri her röportajinda soyledigi tek ortak cumle su
" Elimizde olmayan , degisik tipte bir orta saha istiyoruz "
Buna gore yorumlamak gerek cikan isimleri.
Yok ya. Çok kaptıramadım kendimi orta dünya evrenine. Daha doğrusu okuyacak-izleyecek vakti yaratmadım. Ucundan kıyısından birkaç şey izledim sadece.Hocam sende bir lotr sevdalık durumu sezdim. Tespitim doğru mudur?
bide yabancı kaynak diye gösterdikleri cümlenin çevirisi çok komikTwitter'de Palmeiras taraftari Riosun 16 milyona hemen satilmasindan yana. Ben sogudum bu herife.
Gidip Fernandezi alalim.
Öyle değil. Ben her topçuyla kendi oyunumu oynarım farklı oynatabiliyorum farklı. Bunu da boey gittikten sonra pres gücümüz %20-30 daha da düştü demesinden anlayabiliyoruz. Dediğin gibi olsa Ali turap la Kaan la da oynatırım bu oyunu der, Berkan dayı ile oynatabilirim bu oyunu der transfere bu kadar para harcamaya çalışılmaz.Ben her topcuyla kendi oyunumu oynatabiliyorum kafasinda olduğu icin oyle.
Bende Dursun Ozbeki hep izliyorum hep ayyuka çıkmış adamlar aldı.orta sahaya bence başka isim gelecek. 30 senedir Galatasaray’ı takip ediyorum, transfer dönemlerinde (elzem noktalarda) ismi ayyuka çıkan oyuncular yerine hep süprizler geldi hatırladığım.
gravesen-inomato
Oliveria-baroş
Govou-keita
Kalström-melo
belotti-icardi vs..
ben güney amerikalı merkez orta sahalara bayılıyorum hırs, güç, aidiyetle oynama, sertlik ve teknik süper lig de de dünyanın her yerinde de bu model fark yaratıyor. Asla sinmiyorlar. Wendel de Rios da uyar o yüzden. Kaan çok avrupai garantici oynuyor. Demirbay'da istikrarsız bir maç çok kötü bir iki maç 10/6 oynuyor.taşıyan , topla adam eksiltebilen+gol pası dikine çıkarabilen tip işte + torreira gibi kovalayıp vücut koyan vs.
Rios bu profile biraz uyuyor
ama keşke Ezequiel olsa. (Arjantinliyi kolombiyalıya tercih ederim ikisini hiç görmeden sorsan)
16 milyon kendileri için büyük bir para olabilir.Twitter'de Palmeiras taraftari Riosun 16 milyona hemen satilmasindan yana. Ben sogudum bu herife.
Gidip Fernandezi alalim.
Cicaldau hıyarını kampa da götürmüyoruz otel parası ödememek için muhtemelenbu ortasaha muhabbeti biraz sürecek - o arada adam postalasak iyi olacak
Oliveira başta olmak üzere - Cicaldau ne oldu - morutan bizim mi değil mi bilmecesi .
şunları arada sorup yanıt alamadığın iletişimin olmaması çok kötü.
wendel çok pahalı ya - rusyada bolluk içinde takılan adam yüklü maliyetle , tutmazsa elinde fena patalyacak bir iş.ben güney amerikalı merkez orta sahalara bayılıyorum hırs, güç, aidiyetle oynama, sertlik ve teknik süper lig de de dünyanın her yerinde de bu model fark yaratıyor. Asla sinmiyorlar. Wendel de Rios da uyar o yüzden. Kaan çok avrupai garantici oynuyor. Demirbay'da istikrarsız bir maç çok kötü bir iki maç 10/6 oynuyor.
hı hı evet.Öyle değil. Ben her topçuyla kendi oyunumu oynarım farklı oynatabiliyorum farklı. Bunu da boey gittikten sonra pres gücümüz %20-30 daha da düştü demesinden anlayabiliyoruz. Dediğin gibi olsa Ali turap la Kaan la da oynatırım bu oyunu der, Berkan dayı ile oynatabilirim bu oyunu der transfere bu kadar para harcamaya çalışılmaz.
güney amerika modelinde mutabık kalalım!wendel çok pahalı ya - rusyada bolluk içinde takılan adam yüklü maliyetle , tutmazsa elinde fena patalyacak bir iş.
Rios kapalı kutu ama hayır demem
istediğim adam Ezequiel Fernandes açık ara...
gönderilmesi zor olan iki oyuncu var. dubois ve oliviera.bu ortasaha muhabbeti biraz sürecek - o arada adam postalasak iyi olacak
Oliveira başta olmak üzere - Cicaldau ne oldu - morutan bizim mi değil mi bilmecesi .
şunları arada sorup yanıt alamadığın iletişimin olmaması çok kötü.