Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen gel Reis.

1000101346.webp

Adam çok koşuyor ve mücadeleci yapısı var deniliyordu. Videolara baktım, tekniği ve adam geçme kabiliyeti de çok iyi lan.
Topu 3. Bölgeye taşıma olayını rahatlıkla yapar

Öyle Flair olan oyunculara bayılıyorum ayrıca.

Rios, Galatasaray'yı Sanchez'e sordu haberi geliyor.

Copa'nin Wonderkid ve Keşfi.
Okan Hoca nin oyun planına uygun da Adam. İstediğin presli baskılı oyunu oynarsın.
Lucas - Rios

Baya mücadelece gücü yüksek OS olur

videodaki işler iyi hoş güzelde - ofansif açıdan topla giderken hiç temaslı müdafa yok nerdeyse karşısında , az bir ayak uzatıp çekme var. orası biraz yanıltıcı geliyor

sert şut deniyormuş havası var o hoşuma gitmedi değil.

Okan hocanin yaz doneminden beri her röportajinda soyledigi tek ortak cumle su

" Elimizde olmayan , degisik tipte bir orta saha istiyoruz "

Buna gore yorumlamak gerek cikan isimleri.

Okan hocanin yaz doneminden beri her röportajinda soyledigi tek ortak cumle su

" Elimizde olmayan , degisik tipte bir orta saha istiyoruz "

Buna gore yorumlamak gerek cikan isimleri.
taşıyan , topla adam eksiltebilen+gol pası dikine çıkarabilen tip işte + torreira gibi kovalayıp vücut koyan vs.

Rios bu profile biraz uyuyor

ama keşke Ezequiel olsa. (Arjantinliyi kolombiyalıya tercih ederim ikisini hiç görmeden sorsan)

Twitter'de Palmeiras taraftari Riosun 16 milyona hemen satilmasindan yana. Ben sogudum bu herife.

Gidip Fernandezi alalim.

Twitter'de Palmeiras taraftari Riosun 16 milyona hemen satilmasindan yana. Ben sogudum bu herife.

Gidip Fernandezi alalim.
bide yabancı kaynak diye gösterdikleri cümlenin çevirisi çok komik

"Galatasaray rios ile 16 M euroya anlaşmaya KARAR VERDİ"

hiç bir duyuma habere inanmıyorum somut "baskın yayın" ya da KAP işleri olmadıkça.

bu ortasaha muhabbeti biraz sürecek - o arada adam postalasak iyi olacak

Oliveira başta olmak üzere - Cicaldau ne oldu - morutan bizim mi değil mi bilmecesi .

şunları arada sorup yanıt alamadığın iletişimin olmaması çok kötü.

Ben her topcuyla kendi oyunumu oynatabiliyorum kafasinda olduğu icin oyle.
Öyle değil. Ben her topçuyla kendi oyunumu oynarım farklı oynatabiliyorum farklı. Bunu da boey gittikten sonra pres gücümüz %20-30 daha da düştü demesinden anlayabiliyoruz. Dediğin gibi olsa Ali turap la Kaan la da oynatırım bu oyunu der, Berkan dayı ile oynatabilirim bu oyunu der transfere bu kadar para harcamaya çalışılmaz.

Bu rios'u pas yüzdesi ve kilit pas istatistikleri var mı bir yerde ? Bizim en büyük sıkıntımız orta sahada çok fazla pas hatası yapmamız, ona ilaç olacak bir adam lazım.

orta sahaya bence başka isim gelecek. 30 senedir Galatasaray’ı takip ediyorum, transfer dönemlerinde (elzem noktalarda) ismi ayyuka çıkan oyuncular yerine hep süprizler geldi hatırladığım.

gravesen-inomato
Oliveria-baroş
Govou-keita
Kalström-melo
belotti-icardi vs..
Bende Dursun Ozbeki hep izliyorum hep ayyuka çıkmış adamlar aldı.😁

taşıyan , topla adam eksiltebilen+gol pası dikine çıkarabilen tip işte + torreira gibi kovalayıp vücut koyan vs.

Rios bu profile biraz uyuyor

ama keşke Ezequiel olsa. (Arjantinliyi kolombiyalıya tercih ederim ikisini hiç görmeden sorsan)
ben güney amerikalı merkez orta sahalara bayılıyorum hırs, güç, aidiyetle oynama, sertlik ve teknik süper lig de de dünyanın her yerinde de bu model fark yaratıyor. Asla sinmiyorlar. Wendel de Rios da uyar o yüzden. Kaan çok avrupai garantici oynuyor. Demirbay'da istikrarsız bir maç çok kötü bir iki maç 10/6 oynuyor.

@Okan Özkan

serdar kelleci, jelert'in beklenen etkiyi yapamayacağını, düz bir oyuncu olduğunu, maliyetinin altına ezileceğini söylemiş.

yaşadık ulan! bu herif böyle dediyse, jelert gs tarihinin en iyi sağ beki olacak galiba :d

Oliveira başta olmak üzere - Cicaldau ne oldu - morutan bizim mi değil mi bilmecesi .

Cicaldau hıyarını kampa da götürmüyoruz otel parası ödememek için muhtemelen

ben güney amerikalı merkez orta sahalara bayılıyorum hırs, güç, aidiyetle oynama, sertlik ve teknik süper lig de de dünyanın her yerinde de bu model fark yaratıyor. Asla sinmiyorlar. Wendel de Rios da uyar o yüzden. Kaan çok avrupai garantici oynuyor. Demirbay'da istikrarsız bir maç çok kötü bir iki maç 10/6 oynuyor.
wendel çok pahalı ya - rusyada bolluk içinde takılan adam yüklü maliyetle , tutmazsa elinde fena patalyacak bir iş.

Rios kapalı kutu ama hayır demem

istediğim adam Ezequiel Fernandes açık ara...

Öyle değil. Ben her topçuyla kendi oyunumu oynarım farklı oynatabiliyorum farklı. Bunu da boey gittikten sonra pres gücümüz %20-30 daha da düştü demesinden anlayabiliyoruz. Dediğin gibi olsa Ali turap la Kaan la da oynatırım bu oyunu der, Berkan dayı ile oynatabilirim bu oyunu der transfere bu kadar para harcamaya çalışılmaz.
hı hı evet.

gönderilmesi zor olan iki oyuncu var. dubois ve oliviera.

morutan'ın lisansı a.gücü'nde görünüyor. cicaldau sorun bile değil. üç kuruşluk topçu. yarın en kötü fesih bile edersin. muhtemelen lig içinden bir takımın ilgisi olsun diye bekleniyordur. menajeri takım arıyordur.

ammmaaa oli ve dübür yüksek maliyetli oyuncular. umarım onlardan çıkabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt