Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rios ta bende James, livakovic, Ochoa tarzı sadece milli takımda performans verecek oyuncu vibe ı alıyorum. Bu bütçelerle nokta atışı yapmamız gereken bir pozisyon için girilmesi mantıksız bir risk.
Geçmişe takılı kalmamak lazım ama Erden Timur olsaydı iletişimiyle Fofana da farklı bir noktada olurduk.

Adminin Milan Fofana uzayınca Javi Guerra ile görüşmeye başlamış. Bu kadar beklemişken ümit varsa sağlam biri için beklenmesi doğru olacak sanki
Bekleyelim artık zaten de, bütçe doğru kullanılsın.

Wendel ve Rios o paraları edecek adamlar değiller.

Okan, Wendel’i kendi oyunculuk tarzına benziyor diye istiyor muht ama başkasını bulsun.

Mustada Demirtaş’a göre Jelert;

- kale önü savunması kötü
- geçiş savunması iyi ama bire bir kalmaya alışık değil
- hücum aksiyonlarını çok zorluyor, bu yönü daha çok öne çıkabilir
- hava topu yüzdesi çok düşük
defans yapacağımız büyük maçlarda (deplasman derbileri, cl maçları gibi) soru işareti.

ancak emin olduğum bir şey var, özellikle ligde 30 maç falan full atak oynayacağımız için, yiyeceğimiz kontra ataklarda geriye koşacak, eli belinde gezmeyecek bir topçu aldık.

umarım bazı özelliklerini daha da geliştirir.

emin bayram'ı 4 m euro + sonraki satıştan %50 pay ile satmışız deniyor.

bu adamın gs'da doğru dürüst dakikası bile yoktu. cl'de ise hiç oynamadı. 1 sene westerlo'su var sadece.

bu paralara bakınca 21 yaşında 120 prof maçı olan, 20 cl maçı oynamış, city, united, bayern gibi takımlara karşı iyi perform vermiş bir topçuyu 9+2'ye almak normal yaw.

haa tutar tutmaz o ayrı konu. sadece piyasa açısından normal yani.
Maaşı çok??

defans yapacağımız büyük maçlarda (deplasman derbileri, cl maçları gibi) soru işareti.

ancak emin olduğum bir şey var, özellikle ligde 30 maç falan full atak oynayacağımız için, yiyeceğimiz kontra ataklarda geriye koşacak, eli belinde gezmeyecek bir topçu aldık.

umarım bazı özelliklerini daha da geliştirir.
Geçişleri savunması en faydalı olacağı özellik de, fizik kalitesine cidden kötü demişler ikili mücadele kazanma yüzdesi kötüymüş ve kale önü savunması da iyi durmuyor. En kritik konu bire bir savunmasıydı benim için, bu kötüyse eyvah diyorum.

Valla böyle çıkarsa çok sövülür açıkçası. Tekniği kısıtlı adamı ofansta çalışkan diye almamışızdır herhalde.

@Okan Özkan

serdar kelleci, jelert'in beklenen etkiyi yapamayacağını, düz bir oyuncu olduğunu, maliyetinin altına ezileceğini söylemiş.

yaşadık ulan! bu herif böyle dediyse, jelert gs tarihinin en iyi sağ beki olacak galiba :d

Süper haber, bizim scouting kasa yorumcular beğenmediyse çocuk saat gibi performans verecektir. Şu çocuğu Okan Buruk hiç izlemediyse en az 10 maç izlemiştir. Scout ekibi vs belki de oynadığı tüm maçlar izlenmiştir.

Biz de
Geçişleri savunması en faydalı olacağı özellik de, fizik kalitesine cidden kötü demişler ikili mücadele kazanma yüzdesi kötüymüş ve kale önü savunması da iyi durmuyor. En kritik konu bire bir savunmasıydı benim için, bu kötüyse eyvah diyorum.

Valla böyle çıkarsa çok sövülür açıkçası. Tekniği kısıtlı adamı ofansta çalışkan diye almamışızdır herhalde.
Scoutibo çok iyi diyor..

Rios için bi 10 milyon sıkılır.
Sonraki satıştan bi %25-30 yapıştırıp 10 a bitirin. Yanına da 15 milyona bir adam daha alırsın. Biri tutmazsa diğeri bu durumu amorti eder.
Yapılacaksa transfer bu şekilde yapılmalı rios yada başkası olur farketmez o isim. 10-12 bandında 1 adam alıp önümüze bakmak lazım.
Planlama net bu olmalı. Çok maç var torreira ve mertensi ölümüne koşturuyoruz çok yoruluyorlar 3 sene üst üste aynı zorluk seviyesinde 2 adamı zorlamamak lazım, biraz esneklik sağlamalıyız bunlara

İkili mücadele kazanma yüzdesi Danimarka liginin en iyisiymiş. Boey ile kıyaslandığında yüzde 54'e 53 daha iyi gözükmüş.

Sahaya çıkmadan yapılan yorumlara aldanmamak lazım.

1722069488983.webp

İkili mücadele kazanma yüzdesi Danimarka liginin en iyisiymiş. Boey ile kıyaslandığında yüzde 54'e 53 daha iyi gözükmüş.

Sahaya çıkmadan yapılan yorumlara aldanmamak lazım.
Jose’nin attığı twiti geç de var mı bu söylediğin verinin olduğu bir yer?

Boey’un sol taşşağı olamaz bu konuda, böyle görünüyorsa zaten kolpa demektir.

Mustafa demirbaş çok yüzeysel anlatıyor,sanki ordan burdan okumuş gibi.bence soylemleri cok yetersiz,bunu kebir aliyi dinlerken bile anladım.

Ulan lecceye bile 500 tane gecis verdik 10 tane pozisyon verdik hala ofansif 8 isteniyorrrr

İlk önce bize çok net iki orta saha lazım.Aksi taktirde çok sıkıntı çekeriz.

Dediğin doğru..Kim veya kimler gelir bilmiyorum ama bize gelecek oyuncuların atletizmi iyi olmalı.

Ama kim gelirse gelsin biz böyle pres futbolu oynadığımız sürece avrupada zorlanırız.Ligde bile sıkıntı çekeriz.Bence bu presi takım halinde doğru yapamıyoruz veya bazı oyuncular hiç uygun değil.Orta sahaya yapılacak bir transferde bu sorunu çözmez.Bireysel olarak fark yaratır belki ama gene geçiş savunmasında rakibe çok fazla oynama fırsatı ve gol pozisyonu veririz.
Anlamadığım nokta okan hocanın inadı.Arkadaş tamam vazgeçme pres futbolundanda üçlü orta sahada dene arkadaş.Her maçın zorluğu başka oluyor.
Şampiyon olduğumuz için biraz gözardı ediliyor ama Kim ne derse desin sparta prağa elenmek bir fiyaskodur.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt