Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim bu konuda dusuncem net. Yasini alırım oraya hem sol stoper hem sol bek yedeklemis olurum.

Fakat paşa bizi bulunca öpmeden birakmaz. Bayagi para isterler
anadolu takımlarından (evet kpaşa avrupa yakasında) pişmiş topçu almaya karşıyım. 1 tl bile verilmez bu insanlara. gitsinler holdingin parasını yesinler. ya yabancı ya da gurbetçi bulup almak lazım.

Bek bölgesinin rotasyonunu geçtim as 11 olarak gönül rahatlığıyla sağ sol bek koyabilecek miyiz sezon genelinde bu bile soru işareti şuan.

Abi Jelert 1.78 dgl bu arada. Bu konuda bi yanlislik olduguna eminim. 72-73 falan boy yaw.
OB 1m69

EJ 1m78

1000088212.png

bu donemde kadroyu muhafaza etmek iyi 1 transfer yapmak kadar mühim

spektaküler bi meblag gormedigimiz muddet topcu gonderilmemeli

Böyle tek sezonluk ve tek turnuvalık futbolculara daha önce Fenerbahçe talip olur ve alırdı sonra da ellerinde patlardı..
Sanırım patlama sırası bizde..

Okan hocadan bu sene avrupada beklentim yok.Oynattigi ön alan baskisi bu oyunculara uymuyor.2 doğru pas yapan takim baskidan kurtulup geçiş yapiyor.
Bazı maçlarda hoca maçın tamamında da bile değil, oyunun belirli bölümlerinde tabir caizse otobüs çektirseydi gruptan çıkardık. Umarım bu sezon inadından vazgeçer.

Reports in Turkey claim Liverpool are ready to match Galatasaray’s £25million price tag for Yilmaz. While Galatasaray chiefs rate the electric winger highly, selling him would give them vital transfer funds
İşte bu bizim iş bilmez muhabirlerin yapması
Yok 30m teklif gelirse satılmalı bilmem ne diye salak salak yazıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt