Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.055
- 76.118
- 4.218
Gecen mac sirasinda jelert gelmisti. Insallah bugun mac esnasinda da orta saha transferi biter diyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen mac sirasinda jelert gelmisti. Insallah bugun mac esnasinda da orta saha transferi biter diyelim
Seneye de onun yerine nöbet tutarız adaş sıkıntı yok. Hiç izlemedim ama mertens gibi ön alan baskısında aktif rol alabilir miydi bilmiyorum.Mertens yerine cuk otururmuş.
"Bakın ben demiştim, gördünüz mü kötü oyuncu, bize yaramaz /yaramayacak tarzında" garip bir egoyu içinde barındırıyorForumda artık sıkça gördüğüm bir olaya değinmem gerekiyor. Oyuncu analizi, iyi ve kötü yönleri bize katıp katamayacağı tartılışılabilir, değerlendirme yapılabilir. Ancak transfer olmadan önce olumsuz görüş belirtip transfer olduktan sonra da oyuncu daha bir maça çıkmadan her defasında olumsuz yönlerine değinmek artık analizden çok "Bakın ben demiştim, gördünüz mü kötü oyuncu, bize yaramaz /yaramayacak tarzında" garip bir egoyu içinde barındırıyor maalesef. Yani "X" oyuncuyu transfer eden bir TD, Scout ekibi, sorumlusu vs var onlar da görmüştür, kıçı kırık bir YouTuber kadar bilgileri vardır herhalde.
Mesela İcardi gelmeden önce ben hiç istememiştim ancak geldi ortamını buldu, kral oldu, şampiyon yaptı coştu coşturdu. Artık bu noktadan sonra başımızın üstünde yeri var. Artık olan olmuş oyuncu transfer olmuş, şimdi bir yere gitmeyeceğine göre artık maçları izleyip ona göre değerlendirme yapıp gelişimini görmek gerekir.
Ben şakasına benzerini söylediğimde feramuz benim bu nöbete ait olmadığımı vurgulamıştıGecen mac sirasinda jelert gelmisti. Insallah bugun mac esnasinda da orta saha transferi biter diyelim
Ilerde mod olmak istiyom üstad, herseyimi verecem forumdaHakanım hızlısın maşallah.![]()

Dün gece gizli kalması için yalan yazdı diye yorum mevcuttu. Doğruymuş işte, fb salça olmasın diye öyle yazmış.Samiyen haber denen ergen yine patladi, herife teklif yapmışız