Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda artık sıkça gördüğüm bir olaya değinmem gerekiyor. Oyuncu analizi, iyi ve kötü yönleri bize katıp katamayacağı tartılışılabilir, değerlendirme yapılabilir. Ancak transfer olmadan önce olumsuz görüş belirtip transfer olduktan sonra da oyuncu daha bir maça çıkmadan her defasında olumsuz yönlerine değinmek artık analizden çok "Bakın ben demiştim, gördünüz mü kötü oyuncu, bize yaramaz /yaramayacak tarzında" garip bir egoyu içinde barındırıyor maalesef. Yani "X" oyuncuyu transfer eden bir TD, Scout ekibi, sorumlusu vs var onlar da görmüştür, kıçı kırık bir YouTuber kadar bilgileri vardır herhalde.

Mesela İcardi gelmeden önce ben hiç istememiştim ancak geldi ortamını buldu, kral oldu, şampiyon yaptı coştu coşturdu. Artık bu noktadan sonra başımızın üstünde yeri var. Artık olan olmuş oyuncu transfer olmuş, şimdi bir yere gitmeyeceğine göre artık maçları izleyip ona göre değerlendirme yapıp gelişimini görmek gerekir.
"Bakın ben demiştim, gördünüz mü kötü oyuncu, bize yaramaz /yaramayacak tarzında" garip bir egoyu içinde barındırıyor

Bunun bir sebebi de ne kadar saygılı ve makul olursa olsun olumsuz yorumlara karşı çok fazla saldırı oluyor haliyle insanlar da daha fazla ben demiştim deme hırsına kapılıyor. Hatırlarsanız gustavo assunçao diye futbolcu olduğu meçhul ne idiğü belirsiz bir velet almıştık. Burada bir renktaş portekiz liginden son gün 100 bin euroya kiralanan wonderkid mi olur demişti diye inanılmaz bir linç yemişti mesela. Bir de olaya bu yönden bakmak lazım.

Rios'un turnuva performansı 10/10 ama sezon performansı nasıl hiçbir fikrim yok geçenlerde biri Joel Campbell örneği vermişti turnuva oyuncuları biraz korkutmuyor değil.

Samiyen haber denen ergen yine patladi, herife teklif yapmışız

Şaka maka Rafa Silva ligin kaderini belirleyecek

Fener alır riosu. Çok gizli yürütüyoruz gerçekten transferleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt