- 29 Ocak 2023
- 15.860
- 8.921
- 1.203
Rios alınmalı mutlaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi mi, maci nerde izliyon bakayim biRios alınmalı mutlaka
Rtaş hazırlık gibi hic bir halta yaramayan bir maçta istedigi şeyi yapabilir bunun antrenmandan tek farkı izleyebiliyor olman baska da yok :dOkan hoca Süper Kupa maçında da 11 değişiklik yapıp sağ bekte Efe Akman'ı oynatırsan bozuşuruz.
Sezon içinde hiçbir maçta 11 değişiklik yapmadı bu adam, bir şeyler olmuş hocaya.
Ya nerden izleyecen Brezilya ligini yayınlayan yok Burda Hakan git uyu yaIyi mi, maci nerde izliyon bakayim bi
Abi sende oyuncuların şu çizgilerle grafiklerini attığın program vardı rios nasıl
Sporsmartta.Cok beğendim sadece 30 dakikada ama daha defansif nasıl onu tam göremedim az önce top kapıp çok güzel ara pas attiIyi mi, maci nerde izliyon bakayim bi
Abi sende oyuncuların şu çizgilerle grafiklerini attığın program vardı rios nasıl
Ekli dosyayı görüntüle 254466
Ya duz topcu. Nete canli mac izle yaz cikan ilk siteye gir.Iyi mi, maci nerde izliyon bakayim bi
analiz tamamlandı rios çöp takımında gey diye topçu var.gsc için palmeiras maçına 5sn bakıp rios analizini yapacağım
Okudugum an spiker gey dedianaliz tamamlandı rios çöp takımında gey diye topçu var.

Ekli dosyayı görüntüle 254467
Nasil yok ahanda var actim, bizde olmayan sey yok Kemal