Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçimden bir his temenni ile birlikte Dominguez'i alacağımızı söylüyor. Bence bize ismi geçenlerden(Wendel, Rios, Tomminay) daha uygun oyuncu.
Daha önce o kadar istediğimiz adamları 1 sonraki transfer döneminde sanki hiçbir şey olmamış gibi kenara atmamız beni fena kopartıyor. Amrabat ve Dominguez'de bu mevzu net oldu.

Ortasaha derdimiz olmasa ,yabanci sayısı da 17 fala olsa sırf yatırım için alak derdim.su aşamada riskli duruyor
Yatırımlık bir tarafı yok bence, 24-25 yaşında zaten. 18-19 yaşında buraya getirmeye çalışsan ya da turnuvada parlamadan önce imzayı atsan anlarım ama 24 yaşında ispatladığı hiçbir şey olmayan birisini Brezilya liginden alıp getirmek büyük risk. O kumarı oynayacak maddi rahatlıkta bir kulüp değiliz bence. 8 civarı bir para ile belki denenir ama 17-20 milyonlardan bahsediliyor ki 65 dakikadır izlediğim şu adam eğer maça sarhoş falan çıkmadıysa durması gereken yeri bilmeyen, sık sık zamanlama hatası yapıp rakibi karşılamada takımını eksik bırakan birisi gibi görünüyor. Çok maçını izlemedim, belki Avrupa'ya gelip damga vuracak ama dediğim gibi bizim öyle bir kumar oynayabilecek lüksümüz yok

Rios'u kesinlikle parası olan bir Avrupa kulübü (muhtemelen EPL) alıp test edecektir. Buna değecek bir futbolcu.
Rios'u geçen sene ndombele yerine 7-8 milyon euro verip alacaktın.hem CL performansı hemde copa america performansıyla şimdiye 30-35 milyon euroya EPL takımlarına satmıştık adamı. Gerçek transfer böyle yapılır.

Wendel'in gelme ihtimalini kuvvetli görüyorum. Futbolcu zaten istiyor, kulübüyle hala görüşüldüğüne göre daha kovulmadık demektir. Belli ki biraz daha para koparma derdindeler. Ya da gerçekten yerine adam almadan bırakmak istemiyorlar.

Son düzenleme:
Daha önce o kadar istediğimiz adamları 1 sonraki transfer döneminde sanki hiçbir şey olmamış gibi kenara atmamız beni fena kopartıyor. Amrabat ve Dominguez'de bu mevzu net oldu.
Amrabat neyse de hani gerek Manu performansı gerekse Kaan'ın orta saha performansı onu geri itmiştir belki ama Dominguez'in olmamasını garipserim. İsmi çıkmamış denilen isimlerden bence.

Wendel ve rios bana artik olasi gelmiyor.zaten muhabirler habersiz kaldı ve bu isimler artık oyalanma taktiği gibi gizliliğe geçtiğimiz için.belki ben rabiot veya mc tominay istediğimden böyle yazıyorum o da ayrı..

Eğer Köhn kalacaksa hem sağ hem sol bek 2 mevkide birden oynayabilen bir bek yedeği şart oğlu şart her maç Köhn ile olmaz.

8 ve 10 numara
Yasin özcan
Salih/okay
İki kanadı oynayabilen bir bek ( Jelert gibi )

Mutlaka bu 5 transfer lazım

Rios ilk macina cikiyor

Ayni milli takim da oynayan sanchez hala tatil de

Yoksa kulup mu araniyor

Hersey beklenir bunlardan bankalar birliginden cikacagiz ayagina sanchez satilabilir

Her şey beklenir kısmına katılıyorum ama Brezilya'da lig devam ediyor, Copa America lig devam ederken oynanmış, yani oyuncuların tatil dönemi değildi. Bizde Afrika Kupası'na gidenlerin elenince hemen dönmesi gibi düşün. Davinson ise yazın milli takım dolayısıyla kullanamadığı tatil hakkını kullanıyor. Belki biz de ekstradan da birkaç gün izin vermişizdir tüm sezonun yorgunluğundan dolayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt