Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Menajerin oyuncu önermesiyle birbiriyle alakası olmayan oyuncuları istemenin ne alakası var yawDemek ki beni yeterince takip edememissin
Ben transfer döneminin basindan bu yana diyorum Turkiye de transfer menajer önerileri ile yapilir
Mertens’le joao pedro’nun ne alakasi var mesela
Torreira ile betis te oynayan carvalho farkli profil
Rashica/ziyech
Wendel/mctominay
Belotti/icardi
Mertens’i trabzon’a önerdi gardi cünkü hamsik’i de trabzon’a getirdi ama veto ettiler maasi yüksek oldugu icin,bize önerildi biz aldik
Oliviera’ya hem bize hem fenere önerdiler
Joao pedro ile biz ilgilendik anlasamadik ve fener aldi
Zaha’yi fener istedi alamadi bize kaldi biz aldik
Tete’yi fener istedi biz aldik
Oguz aydin yine bir baska örnek
Bu yillardir böyle,hatta rafa silva bile ilk bize önerildi maasi yüksek geldi bize bjk transfer etti
Transfer döneminin basinda yazdim bunu,erden timur da buna benzer aciklamalar yapti zaten gecmisti
Menajerler isim öneriyor kuluplere,kulupler de scout ekibi ile bakiyorlar oyuncunun durumuna ve daha sonra ilgi basliyor
Bu düzen degismez yani bunun hocayla onunla bununla alakasi yok erden timur da var iken böyleydi simdi de ayni düzen degisen durum yok
Son olarak zaniolo geldi mesela aklima fenere önerimisler fener girmek istememis transfere daha sonra bize önerildi biz aldik erden timur acikladi bunu
8 değil 6 mı istiyosun menajer amrabatı mı önerdi ok koy cebe,rios mu önerildi reddet,florentino mu önerildi at cebe,joao mario mu önerildi reddet,sonra ceptekilerle ilgilen teklif yap ve almaya çalış bu kadar basit
Mctominayı menajerin önermesine gerek mi var sen talip olursun zaten,ismi baya geçtiği için şu çok net demek ki menajer önerisi değilmiş çünkü adam bize gelmek istemedi,menajer önerisi olsa şartları kabul ettiğimiz için çoktan almıştık
Uzun zamandır wendelin de peşindeymişiz,wendelle mctominayında stil olarak birbirlerinden farkı çok fazla
Yani menajer önerisi olmayıp kendi seçtiğin adamlarda bile karmaşa yaşıyorsun
İşte bize bunu anlat azılı okancısın madem bizde öğrenelim niye bu saçmalıklara imza atıyor
Ama açıklayamıyosun işte menajer önerisi diyip topu her zaman olduğu gibi taca atıyosun okanın hataları görünmesin diye ama sen kapatmaya çalıştıkta daha da belirginleşiyor