Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek ki beni yeterince takip edememissin

Ben transfer döneminin basindan bu yana diyorum Turkiye de transfer menajer önerileri ile yapilir

Mertens’le joao pedro’nun ne alakasi var mesela

Torreira ile betis te oynayan carvalho farkli profil

Rashica/ziyech

Wendel/mctominay

Belotti/icardi

Mertens’i trabzon’a önerdi gardi cünkü hamsik’i de trabzon’a getirdi ama veto ettiler maasi yüksek oldugu icin,bize önerildi biz aldik

Oliviera’ya hem bize hem fenere önerdiler

Joao pedro ile biz ilgilendik anlasamadik ve fener aldi

Zaha’yi fener istedi alamadi bize kaldi biz aldik

Tete’yi fener istedi biz aldik

Oguz aydin yine bir baska örnek

Bu yillardir böyle,hatta rafa silva bile ilk bize önerildi maasi yüksek geldi bize bjk transfer etti

Transfer döneminin basinda yazdim bunu,erden timur da buna benzer aciklamalar yapti zaten gecmisti

Menajerler isim öneriyor kuluplere,kulupler de scout ekibi ile bakiyorlar oyuncunun durumuna ve daha sonra ilgi basliyor

Bu düzen degismez yani bunun hocayla onunla bununla alakasi yok erden timur da var iken böyleydi simdi de ayni düzen degisen durum yok

Son olarak zaniolo geldi mesela aklima fenere önerimisler fener girmek istememis transfere daha sonra bize önerildi biz aldik erden timur acikladi bunu
Menajerin oyuncu önermesiyle birbiriyle alakası olmayan oyuncuları istemenin ne alakası var yaw

8 değil 6 mı istiyosun menajer amrabatı mı önerdi ok koy cebe,rios mu önerildi reddet,florentino mu önerildi at cebe,joao mario mu önerildi reddet,sonra ceptekilerle ilgilen teklif yap ve almaya çalış bu kadar basit

Mctominayı menajerin önermesine gerek mi var sen talip olursun zaten,ismi baya geçtiği için şu çok net demek ki menajer önerisi değilmiş çünkü adam bize gelmek istemedi,menajer önerisi olsa şartları kabul ettiğimiz için çoktan almıştık

Uzun zamandır wendelin de peşindeymişiz,wendelle mctominayında stil olarak birbirlerinden farkı çok fazla

Yani menajer önerisi olmayıp kendi seçtiğin adamlarda bile karmaşa yaşıyorsun

İşte bize bunu anlat azılı okancısın madem bizde öğrenelim niye bu saçmalıklara imza atıyor

Ama açıklayamıyosun işte menajer önerisi diyip topu her zaman olduğu gibi taca atıyosun okanın hataları görünmesin diye ama sen kapatmaya çalıştıkta daha da belirginleşiyor

İHatip’le Monchi bi İtalya gezip gelsin, bi haftadır kampta kurudu adamlar yazık.

var bi hayalimiz
GTl9NB9W0AAyBPI

İstifa etme ihtimalleri %2

2026 hazirana kadar başkan dursun

Futbolun patronu ahlatçı, yardımcılar : taaruf, simitçi

S. Direktör cenker

Bir kaç ay sonra yeni hoca : ilhan palamut
palamut da sezonu yaklasiyor yaglaninca guzel olur canim cekti

Adı geçen eleman top kapma canavarı olduğu için bize cuk oturur, tam da bu yüzden almayız.

İstifa etme ihtimalleri %2

2026 hazirana kadar başkan dursun

Futbolun patronu ahlatçı, yardımcılar : taaruf, simitçi

S. Direktör cenker

Bir kaç ay sonra yeni hoca : ilhan palamut

gs dinamikleri bunları kusar atar
ua içinde bile çatırdamalar varmış
sebo paraları yiyormuş dursunun
altdanda ulan ortamın enayisi bizmiyiz diye fokurdanmalar varmış
GK zaten fokurduyor
Divan zaten düşman
Taraftar ise patlamak üzere

Galatasarayda kimse duramaz bu pozisyonda böyle devam ederlerse

Yasin Özcan alınmalı ligden alınacak tek oyuncu.

Stoper yanında bekte de oynayabiliyor 4.5 + takas ile bitirmeye çalışabiliriz.

Dünyada ne kadar kalburüstü orta saha varsa acaba olabilir mi umuduyla hepsine teklif yapıyoruz. En son ben fm oynarken 4 yıldızlı oyuncuları taratıp hepsine teklif yapardım kim gelirse artık diye. Planlama falan olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Peşin 3,5 verebilecek kadar paramız var kalanı vadeye 20 ye kadar çıkabiliriz. Ama galiba bunun bütün Menejerler ve kulüpler farkında. En son biri bizi fena yontacak.

Bizim bir 15m euromuz var oda taksitli.10 tane ortasahaya teklif etmişizdir daha gelen giden yok.

Yahu Frenturp'un sikils videolarında tackle, top kapma, çamura batma, ikili mücadeleden başka hiç bir şey yok. Bu nasıl bir orta sahasa artık hücuma yönelik bi alverini, verkaçını, pasını göremedik. Mücadeleci, defansif meziyetleri ön planda, tek yönlü pırpır bir arkadaş bu. Torreira'yı rahatlatır da, hücum anlamında ortasahaya pek bir şey katmaz gibi görünüyor. Ha orta sahaya bi oyuncu daha düşünülüyorsa o zaman olur.

gs dinamikleri bunları kusar atar
ua içinde bile çatırdamalar varmış
sebo paraları yiyormuş dursunun
altdanda ulan ortamın enayisi bizmiyiz diye fokurdanmalar varmış
GK zaten fokurduyor
Divan zaten düşman
Taraftar ise patlamak üzere

Galatasarayda kimse duramaz bu pozisyonda böyle devam ederlerse
Önceki seferde de yaptı bunları, bir cacık olmadı valla.

İmkansız, 2 yıl devam edecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt