Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GS günaydın paylaşımını 09.02de yapınca sağ bek aldığımız anlamı çıkarılıyor.

Stoper satarsak 08.57de yapması lazım gelir o zaman.

28 sayfa geriden bakalım neler ceryan etmiş dün akşam.
evet hiç bir halt olmamış

muhabirler gene etkileşim kovalamış - hiç bir halt bilmedikleri için yayın kesitleri yok.

ada hala sürekli yazlık villa gibi mekan - transferi ben yapıyorum diyen başkan adadan çıkmıyor bir türlü - konuşmuyorda...

yani hani güvendiğim bir yönetim olsa diyeceğimki "muhabir bozuntularına hiç bir şey vermiyorlar ,uğraştıkları 1-2 isim var muhtemelen - sabredelim" . ama plansız , hesap kitapsız iş yapıyorlar besbelli....

bu sezon her konuda kriz bekliyorum , florya , hoca, oynanan futbol, başarısız gidişatta harcanan para sesleri, ortamın bozulduğu yerde icardi'nin salması gibi gibi biiiiir sürü gündem bekliyorum.

iletişimimiz öyle birhale geldiki taraftar üstlerine çökecek diye hiç bir konuda açıklama yok - taraftarının lafından bu kadar çekinen adamlar yönetici...2inci başkan ve başkan pozisyonunda şu an...

divan falan olsada florya ihale komisyonu falan ne halde bi duysak bakalım...

Trabzon forumunda Haciosman‘in secildigi gün artik pes pese fb sampiyonluklari gelir diye yaziyorlardi
Yabancı VAR uygulaması son haftalarda gelmese geçen yılda fb şampiyon olurdu, eğer bu hakemlerle yerli Varla devam edeceksek kaçınılmaz son bu olur malesef.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet hiç bir halt olmamış

muhabirler gene etkileşim kovalamış - hiç bir halt bilmedikleri için yayın kesitleri yok.

ada hala sürekli yazlık villa gibi mekan - transferi ben yapıyorum diyen başkan adadan çıkmıyor bir türlü - konuşmuyorda...

yani hani güvendiğim bir yönetim olsa diyeceğimki "muhabir bozuntularına hiç bir şey vermiyorlar ,uğraştıkları 1-2 isim var muhtemelen - sabredelim" . ama plansız , hesap kitapsız iş yapıyorlar besbelli....

bu sezon her konuda kriz bekliyorum , florya , hoca, oynanan futbol, başarısız gidişatta harcanan para sesleri, ortamın bozulduğu yerde icardi'nin salması gibi gibi biiiiir sürü gündem bekliyorum.
1722232354508.png

Nerede bu paralar DURSUN?? Derhal 2 orta saha 1 sol bek alın ya da İSTİFA

Ben transfer haberi duymak değil
Transferi görmeyi kap’ı görmeyi istiyorum arkadaş

Bakın bu yönetim benzeri oluşum Galatasaray'ı satıyor. Bunların amacı zarar vermek. Allah bunların belasını versin.

Haberi veren düşününki yönetim yalakası bir gazeteci. Durumun vehametini varın siz düşünün.

Her kim bunları koruyor veya savunuyorsa bilinki aynı amaca hizmet ediyorlar. Twitter hesapları, KULÜP ÜYELERİ, gazeteciler, sosyal medya fenomenleri, gerekirse teknik direktör.

Biz işin sonunda tominayı çekicez gibi duruyor o bi yer gitmedi bizde kimseyi almadık yol oraya çıkacak kaderimiz yazılmış bence
United tutar onu. Tarihsel olarak öyle tip oyuncuları her zaman kadroda tutmuşlardır. Butt, carrick, fletcher, o’shea vs..

anca ederinin 10-15 fazlası gelirse satarlar öyle de bir teklif gelmez mctominay için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt