Çetin Gürzap
Parçalı Üye
GS günaydın paylaşımını 09.02de yapınca sağ bek aldığımız anlamı çıkarılıyor.
Stoper satarsak 08.57de yapması lazım gelir o zaman.
Stoper satarsak 08.57de yapması lazım gelir o zaman.
mevcut "her şey yolunda" gibi görünen ama negatif olan havayıda katarsak endişelendiğim bir durum baya bu arada.. ligde de vasat başlarsa takım her şey olur bu sezon kriz kapsamında.Hoca da cezalı.
Ya ne kaderi ne çekmesi. 35 milyon istiyorlarBiz işin sonunda tominayı çekicez gibi duruyor o bi yer gitmedi bizde kimseyi almadık yol oraya çıkacak kaderimiz yazılmış bence
evet hiç bir halt olmamış28 sayfa geriden bakalım neler ceryan etmiş dün akşam.
Düşerler o fiyatı bi orta saha alsınlar yeterYa ne kaderi ne çekmesi. 35 milyon istiyorlar
Yabancı VAR uygulaması son haftalarda gelmese geçen yılda fb şampiyon olurdu, eğer bu hakemlerle yerli Varla devam edeceksek kaçınılmaz son bu olur malesef.Trabzon forumunda Haciosman‘in secildigi gün artik pes pese fb sampiyonluklari gelir diye yaziyorlardi
evet hiç bir halt olmamış
muhabirler gene etkileşim kovalamış - hiç bir halt bilmedikleri için yayın kesitleri yok.
ada hala sürekli yazlık villa gibi mekan - transferi ben yapıyorum diyen başkan adadan çıkmıyor bir türlü - konuşmuyorda...
yani hani güvendiğim bir yönetim olsa diyeceğimki "muhabir bozuntularına hiç bir şey vermiyorlar ,uğraştıkları 1-2 isim var muhtemelen - sabredelim" . ama plansız , hesap kitapsız iş yapıyorlar besbelli....
bu sezon her konuda kriz bekliyorum , florya , hoca, oynanan futbol, başarısız gidişatta harcanan para sesleri, ortamın bozulduğu yerde icardi'nin salması gibi gibi biiiiir sürü gündem bekliyorum.

United tutar onu. Tarihsel olarak öyle tip oyuncuları her zaman kadroda tutmuşlardır. Butt, carrick, fletcher, o’shea vs..Biz işin sonunda tominayı çekicez gibi duruyor o bi yer gitmedi bizde kimseyi almadık yol oraya çıkacak kaderimiz yazılmış bence