Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Habere göre Köhn minimum 15 milyon Euro'ya PSG'nin yolunu tutuyor, ya da oyuncu + parayla o oyuncu da Nuno Mendes.

1722261939836.webp

Habere göre Köhn minimum 15 milyon Euro'ya PSG'nin yolunu tutuyor. :asd:

Köhnü 15e satmam

Geçen sene Spurs'a giden orta saha bu sene bu elaman gerçekten akıllı bir transfer planlaması ile alınmayacak adamlar değillerdi. Neyse sağlık olsun umarım bir gün bu planlamaları yapabilecek seviyeye geliriz.
O seviyedeydik zaten Erden’i gönderip gelmişken ordan indirdik dibe kendimizi

Geçen sene Spurs'a giden orta saha bu sene bu elaman gerçekten akıllı bir transfer planlaması ile alınmayacak adamlar değillerdi. Neyse sağlık olsun umarım bir gün bu planlamaları yapabilecek seviyeye geliriz.
Senegalli çocuğu diyorsan onu çoktan almış ve geri kiralamışlardı. Saliba gibi aşırı hypelanan bir gencoydu bize düşmesi mümkün değildi

Camara daha gerçekçi tabii ama onu da mevcut yönetim ikna edemezdi

Habere göre Köhn minimum 15 milyon Euro'ya PSG'nin yolunu tutuyor. :asd:

Psg sol bek bakıyormuş Hernandez yıl sonuna kadar sakat diye ama rotasyon oyuncusu ve daha uygun maliyetli oyuncu bakıyorlarmış Cuyper, Locko o yüzden liste dışı imiş. Köhn biraz adamların yorumu olmuş Luis Enrique'nin istediği özelliklere sahip 15 milyon falan demişler ama dediğim gibi haberden ziyade daha çok yorum yapmışlar.

bu dursun sezon içinde okan buruk u kovup yine tudor gibi bi bedenci getirmesin iş oraya doğru gidiyor

En acilinden Sergio ve Dubois'den kurtulmak lazım.

Sonrasında gençleri sağa sola ama doğru takımlara kiralık göndermek lazım.

Sezon başlamadan Nelsson'u ikna edip yeni sözleşme yapmaları lazım.

Adam almak dışında transfer döneminde bunları da yapmak lazım ama gel gör ki bunları düşünen veya gündemine alan bir tane bile adam yok. Almayı geçtim bari şu işleri halledin be!

Psg sol bek bakıyormuş Hernandez yıl sonuna kadar sakat diye ama rotasyon oyuncusu ve daha uygun maliyetli oyuncu bakıyorlarmış Cuyper, Locko o yüzden liste dışı imiş. Köhn biraz adamların yorumu olmuş Luis Enrique'nin istediği özelliklere sahip 15 milyon falan demişler ama dediğim gibi haberden ziyade daha çok yorum yapmışlar.
Ne güzel işte Mukiele'yi almak için bundan daha güzel bir fırsat çıkamazdı. Mukiele + 5 milyona nefis bir anlaşma olurdu. 2 tane iki bekte de oynayabilen oyuncumuz olurdu.

Senegalli çocuğu diyorsan onu çoktan almış ve geri kiralamışlardı. Saliba gibi aşırı hypelanan bir gencoydu bize düşmesi mümkün değildi

Camara daha gerçekçi tabii ama onu da mevcut yönetim ikna edemezdi
Ben o sezon aldılar gibi hatırladım ama dediğin gibi 1 sezon önce alıp kiraya bırakmışlar.

İsimler değişiyor ama hep bir oyuncu çıkıyor ve ilk kim planlamasına alıp dahil ederse oyuncu bir şekilde sana düşüyor. Bunu yapabilecek bir sistem kurmak lazım sonrası zaten gelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt