Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KAP GELDİ SONUNDA BE

1722265611134.webp

5 Ağustos 10 Ağustos
Benden demesi öyle gösteriyor

Bu kadar isimle ilgileniyoruz madem 20 milyonlara çıkabiliyoruz o zaman Guendouzi’yi bir daha yoklayalım dicem ama başımızda bu yönetim varken anca teşekkür eder geri döneriz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine sağa sola bedavaya topçu kiralıyoruz.

Ne bileyim bari 23.415.350,00 ruble (250 bin €) falan bir kiralama bedeli koparın.

Adamlar şaka gibi diğer takımların rotasyonuna maliyetsiz, risksiz oyuncu veriyoruz.

İstediğimiz her şeyi yapabiliyor tüm bütçe harcanacak başka da transfer yok dense bile gözü kapalı kabul ederim.

sadece video özelinde:

-asla hayır dencek adam değil gibi duruyor
-topla fena değil
- şutu var
- ama bence bir ağır bir adam belki vid. yüzünden öyle görüyorum.

ismi geçenlerden hala ilk tercihim Ezequiel Fernandez olur ihtimal dahilindeyse.

Bu kadar isimle ilgileniyoruz madem 20 milyonlara çıkabiliyoruz o zaman Guendouzi’yi bir daha yoklayalım dicem ama başımızda bu yönetim varken anca teşekkür eder geri döneriz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
30 istiyordu Lotito. O adamdan oyuncu alınmaz. 20 bile vermem Guendouzi’ye tbh

Kone iyi topçudur da buralara düşmez.

Bremen'e, Wolsburg'a gider ama buraya gelmez.

başkana hak veriyoruz 8 de eksiğimiz yok bencede.Çünkü orda top kapma uzmanı ,ikili mücadelelerin yılmaz savaşçısı Demirbay var nerden baksanız 10 ikili mücadeleden en az 1 2 tane kazanabilir.Sonra muhteşem tekniğiyle 3 metreye kadar yana olmak şartıyla bir berkan var.Bitti mi ? hayır bir efe akman var kl 4 hazırlık maçında toplam 4 kere ileriye pas atmasada gayet iyi sağa sola ve geriye pas atan .Akman kontenjanından kadroda olan efemiz var.Ye eyübe ne diyecez ne işe yaradığını çözemedim ama oda 8 falan galiba vee herşeyden önce hamza vol 2 .ye evrilmeye başlayan transfer önceliğimiz değil diyen Okan hocamız var.Bunlar bu kafayla giderse devre arasına ne yönetim ne de çok sevsemde Okan Buruk kalır
Oliveira'yi unutmussun.

sadece video özelinde:

-asla hayır dencek adam değil gibi duruyor
-topla fena değil
- şutu var
- ama bence bir ağır bir adam belki vid. yüzünden öyle görüyorum.

ismi geçenlerden hala ilk tercihim Ezequiel Fernandez olur ihtimal dahilindeyse.
Bana yavaş gelmedi şahsen bilekleri de seri. Bunu alamıyorsak gabriel sarayla ezequiel fernandezden birini tercih ederim ben de.

Dursun kısa sürede dediyse tahminim tutar.

Elimizde tek bek jelert var

Kaan bek değil,turap süre bulamaz,köhn 4lü beki değil akıbeti de belirsiz,dubua formsuz ve gönderilecek sanırım

Planlamaya bak

Tek bek
Tek os
Tek 10 no var 40-50 kişilik kadroda

Allahım sabır ver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt