Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ulan hala mı Wendel delircem artık

20240724_073512.webp

diyelim ki Dubois, Oliveira ve Cicaldau ayrıldı

iki orta saha mı isterdiniz bir orta saha bir bek mi

ben Dedic + Kone isterdim bu durumda
As os alıp,köhnden çıkıp net bir solbek alıp (jelert sol olabilir o zaman sağbek) 12yi tamamlayıp

+2 için de os ve 10 no isterdim ama noname olacak,denemelik,az maliyetli

Neyle alacaksın kardeşim parayı nerden bulacaksın???
Mc Tominay 25 milyon euro bonservis 4-5 milyon euro maaş Adem Zorgane en fazla 10 milyon euro bonservis 2 milyon euro maaş.16 milyon euroya rahatlıkla 10 Numara bulabilirsin.Puertas'ı bile satmak isteyecekler 10 milyon euroya bile bitebilir bence o transfer..

As oyuncuyu geçtim alternatif yerli bile alamıyor herifler ya ona yanıyorum. Alt yapıdaki veletlerde de bir ilerleme yok sezon başı 3 maç toplam 30 dakka oynatıp oynatıp tamam bunlar dursun, fazlalık görünür takım antrenman yapar diye kadroda tutuyoruz.

Planlamamız çok müthiş ilerliyor.

bu herif iyimidir acaba. 1 yıl kalmış nisbeten genç bi de solak. böyle bişey alıp işimize bakalım.

Dede 10 dk olmuyor patlaman. Btw 25’i ManU kabul eder. Oyuncuyu bizimkiler ikna edemez ama

Taraftara oynuyor bilinen isim yüzünden

dillendirdiği hiç bir oyunucu olmayacak

2 futbolcu daha var kamoyuyla paylaşamıyoruz - üst kalitede denir mi belli değil demeleri muhtemelen genç profiller.

Ezequiel Fernandez umutlarımı hala korumaktayım.

Benim anlamadığım Wendel konusunda bir sürü teklif yazıldı inandırıcı olmasa da 20-25 milyonları bulan. Hem Rus basınında hem bizde. McTominey istiyoruz deniliyor bir tane ciddi haber yok, ilgi vardan öteye gitmeyen haberleri çıktı 1-2 kez o kadar.

Kaç verdik, bir görüşme var mı şuan, cidden istiyor muyuz? Salla haberi al tepkimeyi gibi gelmeye başladı.

Yusuf’u da kiralayıp bir 10 niye çekmiyoruz
Çünkü getirecekleri max. herif Reus, Muniain falan olur

Bir de Yusuf kiralanırsa bizle sözleşme uzatmaya yanaşmayabilir, önümüzdeki yaz da bir sene mukavelesi kalmış olacak sakıncalı bir durum. Çocuğun performansı ve söyledikleri de şimdi burada forma mücadelesine girmek istediğini sinyalliyor. Kardeşim pişmen lazım falan dersek motivasyonunu korkunç şekilde kırarız ve bizde daha da dikiş tutmaz bence

Benim anlamadığım Wendel konusunda bir sürü teklif yazıldı inandırıcı olmasa da 20-25 milyonları bulan. Hem Rus basınında hem bizde. McTominey istiyoruz deniliyor bir tane ciddi haber yok, ilgi vardan öteye gitmeyen haberleri çıktı 1-2 kez o kadar.

Kaç verdik, bir görüşme var mı şuan, cidden istiyor muyuz? Salla haberi al tepkimeyi gibi gelmeye başladı.

Sara, Wendel gibi isimleri 10kete tercih ederim.

Sara+Luis gibi bi hamle efsane olurdu hele.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt