Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.029
- 25.364
- 3.033
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soy isimleri değişek mi?soy ismimi geri verin 2.5 sene oldu Nalbant Nalbant sistim artik
Zargana kim mektamıney varkenPeki Mc Tominay mı Adem Zorgane mi sence kanks yav![]()
Diğerinin yanında 10 Numara da alabilirsinZargana kim mektamıney varken
Neyle alacaksın kardeşim parayı nerden bulacaksın???Diğerinin yanında 10 Numara da alabilirsin![]()
Böyle böyle oyuncuyu vermediler alamadık diye sezon kapatılacak.
As os alıp,köhnden çıkıp net bir solbek alıp (jelert sol olabilir o zaman sağbek) 12yi tamamlayıpdiyelim ki Dubois, Oliveira ve Cicaldau ayrıldı
iki orta saha mı isterdiniz bir orta saha bir bek mi
ben Dedic + Kone isterdim bu durumda
güzel bir sorutransfer mi yapsak acaba
Yusuf’u da kiralayıp bir 10 niye çekmiyoruzdiyelim ki Dubois, Oliveira ve Cicaldau ayrıldı
iki orta saha mı isterdiniz bir orta saha bir bek mi
ben Dedic + Kone isterdim bu durumda
Mc Tominay 25 milyon euro bonservis 4-5 milyon euro maaş Adem Zorgane en fazla 10 milyon euro bonservis 2 milyon euro maaş.16 milyon euroya rahatlıkla 10 Numara bulabilirsin.Puertas'ı bile satmak isteyecekler 10 milyon euroya bile bitebilir bence o transfer..Neyle alacaksın kardeşim parayı nerden bulacaksın???
Dede 10 dk olmuyor patlaman. Btw 25’i ManU kabul eder. Oyuncuyu bizimkiler ikna edemez ama
o konuda tahminim. Yönetim hocaya "idare et - belki devre arası" demiştir daha fazla para harcayamayız kafasında olabilirler.Yusuf’u da kiralayıp bir 10 niye çekmiyoruz
Çünkü getirecekleri max. herif Reus, Muniain falan olurYusuf’u da kiralayıp bir 10 niye çekmiyoruz
Benim anlamadığım Wendel konusunda bir sürü teklif yazıldı inandırıcı olmasa da 20-25 milyonları bulan. Hem Rus basınında hem bizde. McTominey istiyoruz deniliyor bir tane ciddi haber yok, ilgi vardan öteye gitmeyen haberleri çıktı 1-2 kez o kadar.
Kaç verdik, bir görüşme var mı şuan, cidden istiyor muyuz? Salla haberi al tepkimeyi gibi gelmeye başladı.
tek 1 adet transfer olacağı için birini seç
italyadan gelenlerin ekibimize katkısı ortadayken cevap net midir