Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasin'i şikeciler yada koçtaş alırsa çok üzülürüm. Bizimkiler neden yerli düşünmüyor hiç anlamıyorum. Mesela Oğuz yerine bize Yasin daha elzem en azından solbeki yedekler, davinson yada nelsson'un son anda satılma ihtimaline karşı stoperin olur.

işte bu yüzden okan buruk'tan büyük hoca olmaz. adamın dünyası sadece dandik Türkiye ligi!!

Ali Naci Küçük: "Galatasaray Süper Kupa'yı kazanırsa çok büyük bir kredi kazanır ve orta saha transferini Eylül'de yapma imkanı bulabilir.

Okan Hoca kendinden çok emin ancak taraftar sabırsız. Hoca, ‘Benim iyi bir orta saha hattım var’ dedi ve mevcut kadroyla sezona başlamayı kabul etti."

Bunlar cahil cühela çocuklar sen bunları saçma sapan bir menajerin eline verirsen aklını çeler bir şekilde. Yunus, Emin hatta Kerem hepsi menajer manipülasyonuna maruz kalıyor ve yönetim hiçbir şekilde aksiyon almıyor ilginç bir şekilde
Kesinlikle. Altyapı çocuklarına dadanmış bir menajer çetesi var.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray Süper Kupa'yı kazanırsa çok büyük bir kredi kazanır ve orta saha transferini Eylül'de yapma imkanı bulabilir.

Bu herif vasat muhabir haliyle şu cümleyi nasıl kurar ya

sen kimsin ki kime ne kadar kredi / güvenilirlik süre kazanır diye cümle kuruyorsun...

dediği cümle baya taraftarın sinirini oynatacak cümle.

Yuççuf Demir’i yolladığımıza göre ortasahaya 3 hamle gelecek demekki. Biri Yazıcı 2 yabancı.

Bari yedekte şu olsaydı o kadar adımız çıktı sezon başı.

Kesinlikle. Altyapı çocuklarına dadanmış bir menajer çetesi var.

Mesela Bartuğ Elmaz çocuğu önce avrupada oynayacak diye marsilyaya kaçırdılar 2 sene sonra aynı menajer fenere getirdi. Yalı veledi menajerler aracılığıyla bizim alt yapıyının içini boşaltıyor kimse de ses etmiyor ilginç bir şekilde. Maalesef berbat bir yönetimimiz var.

okan buruk'u dursunla beraber indireceğiz inşallah. bu zihniyetlerden 1 gram fayda gelmez galatasaraya

Yasin'i şikeciler yada koçtaş alırsa çok üzülürüm. Bizimkiler neden yerli düşünmüyor hiç anlamıyorum. Mesela Oğuz yerine bize Yasin daha elzem en azından solbeki yedekler, davinson yada nelsson'un son anda satılma ihtimaline karşı stoperin olur.
Çünkü Kasımpaşa, Sivaş , Alanya , Karagümrük gibi takımların sana çektiği muamele ile onlara çektiği muamele bir olmuyor.

Seni aylarca 5-6M ile uğraştırıp onlara 4’e de bıraktırabiliyorlar.

Bizim altyapiya dadanan menajer aç kalır :)

Abicigim bizden gidip de kim adam olmuş bir söyleyin bilelim en potansiyellisi yunus hala bizle .. Emin bayram 2 sene sonra süper lige döner

okan hoca'nın denge dengeoğlu'na dönüşmesini izlemek çok üzücü.

kime güveneceğimizi şaşırdık

Ali Naci son iki sezondur haber vermiyor sadece haber almak için haberleri yönetimi savunma şekliyle yorumluyarak haber vermiş gibi yapıyor. Bu adamı ciddiye almayın.

Vecino gecesi burada yönetimi savunan tüm habercilerin yasaklıya düşmesi gerekiyordu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt