Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herifi bellingham yaptilarPalmeiras Başkanı Leila Pereira: "Richard Rios için bu yaz transfer döneminde 100 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini talep ediyoruz." (ESPN)
Chiesa tam forvet arkası koyulacak adamUffff chiesa gelse yusuf demiri satarım direkt kalben.rabiot üstüne bi de.zaniolo hala evladimiz serefsiz de olsa.fransa milli takımı oyuncusu ve italya mili takimi oyuncuları bizim malımız olacak.seksapale bak
Ne kadar çok tominay sevdalısı var. Daha az sayıda da beğenmeyen var. İnşallah biri alır da bize kalmaz. Gerçeği burda gormeyiz. Oyunumuzu yukarıya çekmez maelsef.
vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı
Bende forvet arkasinda düşününce çılgın atar dedim.Bizi bekletiyomus chiesa,menajeri totenhami zorluyorChiesa tam forvet arkası koyulacak adam
Muslera
Jelert Nelsson Davinson Köhn
Torreira Tominay
Ziyech Chiesa Barış
İcardi
Hayaller hayaller
Tominay bence Okan hocanın en başından beri en çok istediği isim Wendel mevzuları falan diğer isimler sırf medya oyalama ve blöf olabilir manı yüksekten uçtu çünkü rabiotu manu alırsa 20 ye tominay gelir facetime bile yapmışlar Okan hocayla gelmeye gönlü rızası barmış adamınFulham Mc Tominay yerine büyük ihtimalle Vinicus Souza'yı alacak.Onlar daha çok defansif özellikli 1'ini arıyolar.Fulham'ın Mc Tominay haberlerine o yüzden ben pek inanmıyom ama onu da biz alamayız.Milan alabilir diyecem de Milan o kadar bonservis vermez..
Chiesa tominay işi olacak gibi hissediyorum ya dur bakalım hayırlara vesile olur inşallah bu ikisi biterse sol bekte kovalarız sonlara doğr benceBende forvet arkasinda düşününce çılgın atar dedim.Bizi bekletiyomus chiesa,menajeri totenhami zorluyor
acaba kalp krizi falan ırsi mi ailesinde. çok merak ediyorum.
Güzel söylüyorsun da topu içeri getiremedikten sonra içeri koşu atsan ne olur. Oyun kurulumunu yapamayacak bir oyuncu Torrreira da tek başına yetersiz kalır. Demirbay bu noktada yardımcı oluyor ona. Demirbay in yaptığı yardımı da yapamaz .oyunumuzu teknik anlamda yukarı çekecek bir oyuncudan çok dengeleyici bir oyuncuya ihtiyacımız var
rakibi bozacak ceza sahasına topsuz koşu atacak birini aramalıyız
Saçları boya değil. Yaşına göre genç duruyor. Baya yaşar bence dahaacaba kalp krizi falan ırsi mi ailesinde. çok merak ediyorum.
Teknik olarak bizede zaten berkanın daha kaliteli hali gerekiyor çift yonlu içeri girip gol falanda atan bir sorun göremedim rtaş. Sosyal medyada bu arada kimi alsan laf edecekler 1 dakika once onu der 2 dk sonra gol falan attıgını gorur bu seferde tepelere çıkartır. Ora öyle bir olayTominay gelmezde oldu ki bir mucize oldu geldi burada çok linç yer.
Mctominay bir çok kişinin kafasında hayal ettiği tarzda topçu değil. 2-3 maç sonra sosyal medyada İskoç Berkanı almışız 25 milyon kitlediler bize yorumları göreceğiz