Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknik olarak bizede zaten berkanın daha kaliteli hali gerekiyor çift yonlu içeri girip gol falanda atan bir sorun göremedim rtaş. Sosyal medyada bu arada kimi alsan laf edecekler 1 dakika once onu der 2 dk sonra gol falan attıgını gorur bu seferde tepelere çıkartır. Ora öyle bir olay
Hocam kesinlikle bir katkı verir fakat bizim taraftar tominayı dar alanda ince işler yapan, 30 metreye pas atabilen kross gibi zannediyor asla öyle biri değil anlattığım o.

O yüzden inanılmaz bir linç yiyecek gelirse

Maktominay kolpasiyla bjk macina kadar oyalaniriz

Emre Kaplan:

“Scott McTominay, kısa bir zaman önce Galatasaray’a yıllık 5.5 milyon Euro bandında bir ücrete “evet” de

Yani ben doğru hamle diyemiyorum ama işin oraya varacağından korkuyorum. Bizim 8 numarada zar atma şansımız yok bence, sıfır. Öyle bir adam almamız lazım ki nokta atışı bütün takımı kademe atlatması lazım. Ama öyle bir adamı nasıl alacaksın tabii. İlgilendiğimiz adamların içinden bu dediğim gibi bir tek Fofana var sanki, ben diğer oyuncularda hep soru işaretleri olduğunu düşünüyorum, McTomminay dahil. Rios falan zaten neden ilgilendiğimizi bile anlamış değilim. Tek turnuvalık oyuncu olduğu çok belli.

Orta saha transferi çok zor, gün geçtikçe de daha da zorlaşacak gibi. İnşallah şansımıza birileri indirime gider de sağlam bir adam alırız en azından. Yoksa ayvayı yedik iyi bir yere gitmiyoruz.
+100

Ben sadece sartlari ortaya koyup gelinen surec ve yasanan gelismelere bakip madem net bir isim bulamiyorlar kotunun iyisi secim 2 scout transferi biri dusuk maliyetli biri orta/iyi maliyetli isime gidilebilir. Gonul ister net bir oyuncu alinsin ancak oyle bir goruntu yok su siralar.

Hocam kesinlikle bir katkı verir fakat bizim taraftar tominayı dar alanda ince işler yapan, 30 metreye pas atabilen kross gibi zannediyor asla öyle biri değil anlattığım o.

O yüzden inanılmaz bir linç yiyecek gelirse

kim öyle zannediyor yav

2 aydır burda wendel gibi inceci 8 mi tominay gibi tempolu ama tekniği görece zayıf 8 mi diye tartışıyor herkes

Yaw abartmayın İskoç Aytaç yok iskoc mustafa sarp bu ligde atibalar josefler show yaptı be kardeşim

bence tominay aradığımız oyuncu

ha bence galatasaray bütçesinin 20 milyon bonservis konuşulan gibş 5 milyon yıllıkla alacağı oyuncu tominay profili mi olmalı derseniz ona da hayır derim

torreiradan çok kazanması gerekmez bu profilde bir oyuncunun

2 ortasaha ve önde 3 statik topcuyla kantede alsan istediğini yapamazsin.Önce hoca oynattigi futbolu sorgulasin.
Oynattığı futbol iki senedir şampiyon yapıyor Bayern’e münihe sahayı dar ediyor varmı başka sorun 2 sağlam orta saha ile gayette istediğini yaparsın ayrıca bir sağlam orta saha var ve takımın öndeki üç oyuncusuda statik değil barış defansa gelen bir isim mertens orta sahaya gelip katkı veren top çalan top kesen bir isim icardi ön alan presi yapan yeri geldiğinde orta sahaya kadar gelip top çıkaran bi isim bir tek ziyech diyebiliriz oda hazırlık maçlarında deli gibi top çaldı kaç kere demekki neymiş ön alan statik yaaa mevzusu doğru değilmiş

sayamadığım kadar

herkes tominay 10 numara zannediyor

adamın geçen sezona kadar bütün kariyeri 6 8

Tominayi benim kadar izleyen belki hususi manchester taraftarı olanlardır.. Gecen yil da istedim önceki yıl da zaten bu herif hiçbir zaman aşırı hypelanmadi .. Aslında çok rahat bitecek bir transferdi o beyin ozurlusu nasıl akıl ettiyse herifi second striker gibi kullanıp ciddi skor katkısı aldı..
Baştan beri diyorum Rabiot dahil bizim alabileceğimiz ve en memnun edecek herif MC Tominaydir ..

Mctominay bizim ligde 15 gol barajını aşabilecek kadar kurnaz bir orta saha oyuncusu

O boyda olupta bu kadar ciğerli futbolcu dünya üzerinde bir elin parmaklarını geçmez

Savunmacıların elini ayağına dolaştıracak bir fizikle sürekli rakip ceza sahasına derine koşular yapabilmesi bizim gibi bir takımı direkt bir üst klasmana taşıyacaktır

Bireysel olarak teknik bir futbolcu değil ama oyunu belli şablonda üst seviye de oynayabilmekte teknik bir beceridir.

Hakim ziyechin ters toplarında tominayın derine atacağı koşular rakip takım taraftarlarına kalp krizi geçirtecek kadar etki yaratacaktır.

Ayrıca rakiplerin kullandığı kornerler de zayıf kalan yanımızıda büyük oranda kapatacaktır o boy ve hava hakimiyeti ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt