Gorkem Turkyilmaz
Kırmızı Üye
- 17 Eylül 2018
- 1.851
- 1.658
- 1.198
etmezEmre Kaplan:
“Scott McTominay, kısa bir zaman önce Galatasaray’a yıllık 5.5 milyon Euro bandında bir ücrete “evet” de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
etmezEmre Kaplan:
“Scott McTominay, kısa bir zaman önce Galatasaray’a yıllık 5.5 milyon Euro bandında bir ücrete “evet” de
Emre Kaplan:
Yıllık ücrete falan bakmam bu saatten sonraEmre Kaplan:
2013un aynısı bu sezon ama yönetime ekleme olmalı dışarıdan.sedat doğan vb
doğrudurBu kadındaki tşk çoğu başkanda yoktu
Maktimonay demek derbilerde psikolojik üstünlük demek.
Onu bekleyenler kim bilmiyorum da alakasız bir beklentiyle tabi linç yer oyuncu. Messiyi kaleci olarak görüp kalecilik yapamiyor bu diye sövmek ile tominaydan ince isler yapan dar alana giren çikan kreatiflik beklemek aynı sey. Kross bile terse sola saga vs çok atar.topları kreatiftir ama dar alanda etkiliden kastımız çalim vs ise degildir yav.Hocam kesinlikle bir katkı verir fakat bizim taraftar tominayı dar alanda ince işler yapan, 30 metreye pas atabilen kross gibi zannediyor asla öyle biri değil anlattığım o.
O yüzden inanılmaz bir linç yiyecek gelirse
Salladım öyle
En son şu şekil patlayacazkimi istiyorsunuz abi 8 numaraya adamlar mctominaye burun kıvırıyor
2li ortasaha oynamasi için prime kroos gelsin yerden yere vurulur burada.26 yaşındaki kroosu galiba rts
Ligin bana göre en iyi merkez orta sahası Torreira şuanda herif psikolojik üstünlük direkt olarakBu lig için tominay ligin en iyi 5 orta sahası olur direkt.Digerleri 6.siradan başlar 6. Da torreira zaten
2li ortasaha oynamasi için prime kroos gelsin yerden yere vurulur burada.
Haberlere inanıp gaza gelme işlerini bıraktık. Ha bu arada McTominay > Wendel + Gabriel + Rios. Ne vereceği belli ve kariyerli oyuncu.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi