Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Free agent ve leş maaşlı oyuncuları almaktan vazgeçmedikçe bu borç batağından çıkamayız. Zaha’ya, Tete’ye,Sergio’ya maaş yetiştireceğiz diye bonservis parası bulamayız. Bizim sıkıntımız bu kadro mühendisliğini yanlış kişilerle yapıyor olmamız. Erden Timur’un işi değil ki bu. Diğer sıkıntı hocanın da bu konuda çok kötü olması. Biz nasıl doğru kadro mühendisliği yapacağız? Bunun mantıklı bir yolu olmalı.
Bence de degil ama burada oyle bir anlatiyor ki o harika bir pazarlikci o harika bir transfer uzmani ... Degil diyorum adam Ibrahim ile basarilar diyor bana diyor bir de :) Fikrimi dahi bilmeden.

Erden olsa da olmasa da 8 numara isi veya sureci devam ederdi. Konunun onunla alakasi kismen var o da is takibi. O buradayken de gorduk iste gelenleri. Iki sezon son dakika transferleri oldu. Bunu anlayip kabullenmemek kotu birsey degil ki, durum degelerndirmesi. Konu tamamen bizim planlama ve secim problemimiz. Bu zaten kola kolay degismez.

Son soruna cevap vermiyorum.

Ondan once, Ibrahim ile basarilar demissin, ben yonetimde ya da kongrede uye degiulim ben secmedim. Birini onaylamamak demek digerini desteklemek degil. Birini elestirirken digerinin yaptiugi yanlislari konusmuyorsan asil sana basarilar. Bombos bir bakis acisi, X desteklemiyorsan, Y'cisin :)

Bakambu'yu biz gondermedik. Kendisi gitti. Kendisi ayarladi hatta (menajeri diyelim) bizde onay vermedik ki cok normal, bunu Erden'e mal etmek cok komik bak en hafif tabiriyle komik. Kendi gitti dedigimde "cebinden mi odedi" diye yazana ne desem bos :)
Versen şaşardım.

Kaçtır Erden Timur konusu açılınca bitiveriyorsun muhalefet olmak için. Bakambu kendi gitti demenle zaten niyetini tamamiyle anlamış oldum. Daha bu konuda benim mesajları alıntılamazsan sevinirim. Çünkü ilk kez olmuyor, anlaşılan son da olmayacak sınır koymazsam.

10 numara adaylarimiz:eriksen,gio reyna,chiesa

mctominay işi umarım olur. topla ilişkisi iyi değil diyorlar onuda yapsa zaten 50 milyon eder. hızlı fizikli skorer defansif aksiyonları iyi. bizim için çok iyi oyuncu

Messi de kariyersiz bulent korkmaz da Maldini de vb

Bulen Korkmaz icin tek klup bazli dogrusun. Messi maalesef bu denkleme girmez, farkli seviye her acidan. Tominay'a soylesen kendisi sana sover hatta. Maldini ise, anlamsiz bir ornek olmus. Bu adamin kariyeri evet Milan sabitli. Ancak burada CL, lig, Italya milli takimi bir suru sey kazanmis. Tominay'in boyle bir kariyeri yok, kaldi ki oynadigi tek takim altyapisindan ciktigi United diyorum ben. Bulent Korkmaz bile daha iyi bir kariyere sahip bak kendini curutmussun bu cevap ile :)

Kariyer demek, farkli klupler ile basarilar ya da mevcut klubunde aldigin kupalar. Tominay'de ikisi de yok. Bu demek degil ki kotu oyuncu. Sen kariyer demissin bende yok diyorum. Milli Takimin'da da yok zaten olmayacakta.. Ne Messi, ne Maldini ne de Bulent kadar olamaz Milli Takim'inda.

Acaba torreira rabiot yapıp mc tominayi 10 numaraya mi atsak

Versen şaşardım.

Kaçtır Erden Timur konusu açılınca bitiveriyorsun muhalefet olmak için. Bakambu kendi gitti demenle zaten niyetini tamamiyle anlamış oldum. Daha bu konuda benim mesajları alıntılamazsan sevinirim. Çünkü ilk kez olmuyor, anlaşılan son da olmayacak sınır koymazsam.

Veririm sasirsin, vermeme hakkimi kullaniyorum bu da senin sorunun degil.

Bitiveririm. Sacma argumanlar paylasilirsa fikrimi soylerim. Adamin bizdeki misyonunu 8 numara transferinde kalsa basarili olacak gibi yazarsa birileri, Ndombele diye cevaplarim bende. Sen sinir koyma konusunda beni en fazla engellersin. Ben alintilarim bu da senin kontrolunde degil benim tercihim, cevap vermezsin cok basit. Hadi yoluna.

30 -31 temmuz dedim coşku dedim ama mc tominay ciddilessin ki coşku olsun.haluklar ilen olmuyo 😔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt