- 26 Ocak 2021
- 41.028
- 40.281
- 3.078
Givemesport ne yav mynet.com spor haberleri gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de degil ama burada oyle bir anlatiyor ki o harika bir pazarlikci o harika bir transfer uzmani ... Degil diyorum adam Ibrahim ile basarilar diyor bana diyor bir deFree agent ve leş maaşlı oyuncuları almaktan vazgeçmedikçe bu borç batağından çıkamayız. Zaha’ya, Tete’ye,Sergio’ya maaş yetiştireceğiz diye bonservis parası bulamayız. Bizim sıkıntımız bu kadro mühendisliğini yanlış kişilerle yapıyor olmamız. Erden Timur’un işi değil ki bu. Diğer sıkıntı hocanın da bu konuda çok kötü olması. Biz nasıl doğru kadro mühendisliği yapacağız? Bunun mantıklı bir yolu olmalı.
Sevmedigin bir baskan varmı sergBen aysali da seviyodum abi ama fatih hocayı daha çok seviyorum.okan hocayı hala sevemedim,zorluyom ama olmuyo bi türlü
Journalkif iyi hos da ugandadadaki ziyech fanını bile paylaşıyorGivemesport ne yav mynet.com spor haberleri gibi
Dursunu sevmiyorum ve bize yakışmıyorSevmedigin bir baskan varmı serg
Versen şaşardım.Son soruna cevap vermiyorum.
Ondan once, Ibrahim ile basarilar demissin, ben yonetimde ya da kongrede uye degiulim ben secmedim. Birini onaylamamak demek digerini desteklemek degil. Birini elestirirken digerinin yaptiugi yanlislari konusmuyorsan asil sana basarilar. Bombos bir bakis acisi, X desteklemiyorsan, Y'cisin
Bakambu'yu biz gondermedik. Kendisi gitti. Kendisi ayarladi hatta (menajeri diyelim) bizde onay vermedik ki cok normal, bunu Erden'e mal etmek cok komik bak en hafif tabiriyle komik. Kendi gitti dedigimde "cebinden mi odedi" diye yazana ne desem bos![]()
Bu kim acaba
anguissayı istiyorduk en son. cajuste mi oldu şimdi :dLokal Napoli kaynakları Cajuste’yi istediğimizi yazmış. Oyuncu ikna olmamış tabi, PL’den gelecek teklifleri bekliyormuş
Bu kim acaba
Messi de kariyersiz bulent korkmaz da Maldini de vb
Versen şaşardım.
Kaçtır Erden Timur konusu açılınca bitiveriyorsun muhalefet olmak için. Bakambu kendi gitti demenle zaten niyetini tamamiyle anlamış oldum. Daha bu konuda benim mesajları alıntılamazsan sevinirim. Çünkü ilk kez olmuyor, anlaşılan son da olmayacak sınır koymazsam.
İyi degil dediklerine bakma hocam Messi hariç kimsenin iyi degil onların standartlarındamctominay işi umarım olur. topla ilişkisi iyi değil diyorlar onuda yapsa zaten 50 milyon eder. hızlı fizikli skorer defansif aksiyonları iyi. bizim için çok iyi oyuncu