Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın Manchester’da 7 yılda 8 asisti var.
Yıl başına 1 asist ve biz bu adama hayvani kontrat vermeyi düşünüyoruz.
Herkes takımı düşündüğü için yorum yapıyor, kimsenin rodri beklentisi yok.
O mantıkla bakarsak adam geçen yıl 10 gol atmış. Gol-asist üzerinden değerlendirme yapıyorsan Rus ligindeki Wendel'e 25-30 verelim? Takımı düşündüğünü inkar etmiyorum, sadece beklentileriniz neler, kimi istiyorsunuz anlam veremiyorum. Ayrıca oyun yapımıza Tominay gibi isimler bana daha uygun geliyor.

Sana özel değil bu arada mesajım. Kimle ismimiz çıksa kulp bulunup beğenilmiyor. Rabiot, Tominay gibi isimlere burun kıvıracak lükse sahip değiliz. Maaş ve bütçe konusuna gelince, takım maaş bütçesi en düşük takımız muhtemelen.

Bostaki orta sahalar

Screenshot_20240731-142121.webp

Screenshot_20240731-142130.webp

Screenshot_20240731-142137.webp

Benim düşünceme göre bu maliyetlere girmemeliyiz diye düşünüyorum 20 milyon vereceksek Wendel yerine Scott'u tercih ederim ikisi arasında. 15+5, 4 maaş gelebilir dediğim gibi ben bu maliyetlere girmem.

Uğur Karakullukçu'nun İngiliz versiyonu.

Parayla.

İşin şakası böyle onlarca futbolcu geldi ülkeye. Özil de farklı değildi örneğin keza icardi de maaşı brüt yüksekti fransızlar vergiden kar etmek için bizim ödememizi sağladılar.
6 milyon net ücret 3 milyon da imza falan verirsin bir şekilde ödersin.
Net kaç alıyor 8 falan mı oluyor almanyada vergiler kaç.

Bir de eğer buraya düşebilecek kafaya geldiyse oradan Münih maaşı beklentisi olmayacaktır. Hayız zaten 29 yaşına gelmiş bu sene dışlanıp düşüşe geçtiğinde bir sonraki adımı Araplar olm adını sürece 3 milyon net maaştan fazla veren olmaz.

Elin fakirleri bile tek oyuncuya imza parasıyla birlikte senelik 10 milyon euro net ücret ödüyor.

1 senesi kiralık seneye de 10-15 arası milyon opsiyonlu alıp gelinece transfer

Net 9,5-10 arasi maasi var. Birde Türkiye'ye genelde ayni maasla gelmez Alman bir futbolcu. Hele Goretzka gibi LGBT ve insan haklari önemli kafali bir topcu.

Bayern maasinin bir kismini ödemeye hazir olursa zaten satin almayi isteyen takim cikar. Biz gidip maasini tüm ödemeyelim, üstüne tek 10-15 milyon opsiyon koyalim dersek kapiyi gösterlirler. Bayern kolay kolay oyuncularini ucuza birakmiyor.

ifb hem 6 hem 8 alacakmis

bu onun bunun cocuklarina limit flan yok mu ulan

ön alan presini yaptıktan sonra nasıl geri koşup pozisyonlarını koruyorlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt