Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam mesele o değil ki, takımla mı çalışıyor bireysel mi, bunun duyumu gerekiyordu bize zaten :asd:
Benim tahminim özel program dahilinde çalışması. Hatırlarsan Kopenhag ilk görüşmelere başlandı açıklamasından sonra Jelert'in belirli bir süre antrenmanlara çıkmadığı gibi haberler vardı o yüzden özel program uygulanıyor olunma ihtimali çok yüksek geliyor bana.

Benim tahminim özel program dahilinde çalışması. Hatırlarsan Kopenhag ilk görüşmelere başlandı açıklamasından sonra Jelert'in belirli bir süre antrenmanlara çıkmadığı gibi haberler vardı o yüzden özel program uygulanıyor olunma ihtimali çok yüksek geliyor bana.
Kuvvetle muhtemelen ben de özel program dahilinde bireysel çalıştığını düşünüyorum. Yarın bakalım, takımla çalışmalara başlayacak mı, yok ise bu hafta bireysel mi çalışacak. Duruma göre en geç Hatay maçında kadroda olur gibi.

Tominay ın skill videosu var mı merak ediyorum. Nedir bu aşk?
200w.gif

Eray Can Gencer: “Jelert apar topar kampa katıldığı için ailesini, evini, eşyalarını vs buraya taşıyamadı o sebeple 1 gün izin verildi ama bunu normalde açıklayacak biri gerekir. İletişim problemi sizce normal mi bu sene? Benim bildiğim Jelert bugün antrenmandaydı. Yine 1 tane fotoğraf paylaşılmadı mesela.”

Eray Can Gencer: “Jelert apar topar kampa katıldığı için ailesini, evini, eşyalarını vs buraya taşıyamadı o sebeple 1 gün izin verildi ama bunu normalde açıklayacak biri gerekir. İletişim problemi sizce normal mi bu sene? Benim bildiğim Jelert bugün antrenmandaydı. Yine 1 tane fotoğraf paylaşılmadı mesela.”
kim ilgilenecek bunlarla. erden timur gitti 2 haftada ahıra döndü ortalık. bi tane sözde başkan var orda kulübü yönetmeyi bilmiyor, vitesi boşa almışız kulüp kendi kendine gidiyor.

Dangalaklar, muhabirlik yapacaklarına bize akıl veriyorlar.

Pişikolojim bozuldu

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt