Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada rios alınmaz geçelim okan hoca net oyuncu istiyor gidip riosa 15 verdirmez

Oyuncu aldığı süre ve verdiği katkı bağlamında 15 değil 1.5 milyonluk katkı vermiş işte istatistikler orada. Savaşçı oyuncu takımı geçiş yediği sırada eli belinde oyuncu kovalamaz. Neyse iyi forumlar.

Anlaşamayacagız çünkü yazmış olmak için yazıyorsun bence
Maçlarını izlediysen geçen sezon haklısın. İzlemediysen sadece transfermarkt gol/asist istatistiklerine bakarak yorum yazman senin dediğin şekilde "yazmış olmak için yazıyorsun".

Adamdaki kibire bak. Florya'nın aşçısının veya takım malzemecisinin şampiyonluğa katkısı > Dursun Özbek ve Metin Öztürkün katkısı.

Sizin takıma tek yaptıgınız akım şampiyonluğa giderken 2 senenin şampiyonluğunun baş mimarlarından olan adamın altını oymaktı tek meziyetiniz. O da iftira ve yalan ile

La Twitter'da rastgele 1 Faslı'nın Twitter Profili'ne bakayım dedim kapak fotoğrafında Ziyech var.Tiktok'ta da Faslı fenomenler sürekli Ziyech'i paylaşıyolar.Fas'a açsalar online forma satışı kulüp iyi satış yapar.Ülkesinde çok seviliyo adam..
Fas'a gittim 6 ay önce çok ekmeğini yedim Ziyech'in.. Futbolun futbolcunun bu kadar sevildiği bir ülke Brezilya gibi tam Afrika kupası zamanıydı gerçi..

Manu muhabirlerinden birisiyle konuşuyorum arada cevap veriyor sorduğumda, ferdiye teklif gidecek onun dışında fred sakatlık sorunu sebebiyle kulüp doktoru gönderin demiş scott için fulhamdan ziyade palace tan yüklü teklif bekliyorlarmış palace ezeyi tutamaz diyor ,scottun Okan hocayla görüşme olayıda doğruymuş, Özetle 25-30 pound arasına ok verecekmis manu
Kısaca Mc Tomminay'i boş verin demiş diyebiliriz.

Kısaca Mc Tomminay'i boş verin demiş diyebiliriz.
Evet ,ve herifler blöf yapmıyor çünkü scott gitmesini ten hagistemiyormus giderse aynı kalitede adam koymak için rabiot ugarte vs ciddi para lazım ki manu gibi kulüpler için 15 çerez parası wan bisakka gibi istenmeme durumu olmadığı için fiyat düşmez diyor ,bu arada fredi de iyi sokmuşlar 15 bonservis dışında bonuslarda varmis

Fredi geçen sezon basıp parayı alsaydık bugün orta saha diye bi sorunumuz olmayacaktı.

almadık, bu da yetmezmiş gibi şampiyonluktaki tek rakibe bıraktık. herif fenerin orta sahayı ayakta tuttu geçen sezon. bayağı fark yarattı.

Fredi hoca çok istiyordu almadık, rakibe bıraktık. Tominayı da hoca çok istiyor belli ki. çok para evet ama hoca istiyorsa alınsın abi.
Talihsiz bir mesaj olmuş renktaş. Ne Fred'i Allah aşkına. Verilmiş sadakamız varmış resmen. Yönetimin beceriksizliği ayrı bir konu tabi ki ama bunu iyi ki alamamışız. Adam tam patlak çıktı. Yerine futbolcu bakıyorlar şu an. Yıllık maaşı falan 25-30 milyon euro'luk kazık oldu.

Mackolik mi yanlis dizmis yoksa mctominay gectigimiz sezon son 4-5 macta forvet mi oynadi ciddi ciddi ?

Screenshot_20240801-124857~2.webp

Screenshot_20240801-124934~2.webp

Screenshot_20240801-125007~2.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt