Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.185
- 72.799
- 5.188
Bu arada rios alınmaz geçelim okan hoca net oyuncu istiyor gidip riosa 15 verdirmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan hoca da yönetimin güdümünde artık ona göre bi açıklama yapar gelirseBu arada rios alınmaz geçelim okan hoca net oyuncu istiyor gidip riosa 15 verdirmez
Maçlarını izlediysen geçen sezon haklısın. İzlemediysen sadece transfermarkt gol/asist istatistiklerine bakarak yorum yazman senin dediğin şekilde "yazmış olmak için yazıyorsun".Oyuncu aldığı süre ve verdiği katkı bağlamında 15 değil 1.5 milyonluk katkı vermiş işte istatistikler orada. Savaşçı oyuncu takımı geçiş yediği sırada eli belinde oyuncu kovalamaz. Neyse iyi forumlar.
Anlaşamayacagız çünkü yazmış olmak için yazıyorsun bence
Fas'a gittim 6 ay önce çok ekmeğini yedim Ziyech'in.. Futbolun futbolcunun bu kadar sevildiği bir ülke Brezilya gibi tam Afrika kupası zamanıydı gerçi..La Twitter'da rastgele 1 Faslı'nın Twitter Profili'ne bakayım dedim kapak fotoğrafında Ziyech var.Tiktok'ta da Faslı fenomenler sürekli Ziyech'i paylaşıyolar.Fas'a açsalar online forma satışı kulüp iyi satış yapar.Ülkesinde çok seviliyo adam..
Kısaca Mc Tomminay'i boş verin demiş diyebiliriz.Manu muhabirlerinden birisiyle konuşuyorum arada cevap veriyor sorduğumda, ferdiye teklif gidecek onun dışında fred sakatlık sorunu sebebiyle kulüp doktoru gönderin demiş scott için fulhamdan ziyade palace tan yüklü teklif bekliyorlarmış palace ezeyi tutamaz diyor ,scottun Okan hocayla görüşme olayıda doğruymuş, Özetle 25-30 pound arasına ok verecekmis manu
Kimmiş o??Orta saha transferine 20m euro bütçe ayırıp aldığımız adamın seria a 10.sunun gözden çıkardığı topçu olmamalı.
Evet ,ve herifler blöf yapmıyor çünkü scott gitmesini ten hagistemiyormus giderse aynı kalitede adam koymak için rabiot ugarte vs ciddi para lazım ki manu gibi kulüpler için 15 çerez parası wan bisakka gibi istenmeme durumu olmadığı için fiyat düşmez diyor ,bu arada fredi de iyi sokmuşlar 15 bonservis dışında bonuslarda varmisKısaca Mc Tomminay'i boş verin demiş diyebiliriz.
Keşke kaptırsalar da istifa etseler.McTominay’i Fener’e kaptırırsanız istifanızı da sunun
Asrın kazığı... Maldonado vol2A spora göre rios için 15 milyon euroya anlaşmışız Serhan Türk ün okyanus aşırı uçak dediği bu herif herhalde
Talihsiz bir mesaj olmuş renktaş. Ne Fred'i Allah aşkına. Verilmiş sadakamız varmış resmen. Yönetimin beceriksizliği ayrı bir konu tabi ki ama bunu iyi ki alamamışız. Adam tam patlak çıktı. Yerine futbolcu bakıyorlar şu an. Yıllık maaşı falan 25-30 milyon euro'luk kazık oldu.Fredi geçen sezon basıp parayı alsaydık bugün orta saha diye bi sorunumuz olmayacaktı.
almadık, bu da yetmezmiş gibi şampiyonluktaki tek rakibe bıraktık. herif fenerin orta sahayı ayakta tuttu geçen sezon. bayağı fark yarattı.
Fredi hoca çok istiyordu almadık, rakibe bıraktık. Tominayı da hoca çok istiyor belli ki. çok para evet ama hoca istiyorsa alınsın abi.
Hala ET ile sidik yarıştırıyor
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Fener aliyor.Amrabat işi ne oldu onu alsaydik bari .
heriflere orta saha kurduk.Fener aliyor.