Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mckennie sezon başında çıksa okey derdim. Wendel’i de andırıyor tarzı hafiften

Ama bu kadar çıkan isimden sonra 15M bayılacak adam değil. 5-6’ya gelse gene bir miktar okeyim ama şuan çok yüksek profil biri gelmeyecekse scout31 transferi daha iyi olur

Mertensle ben de olmayacağını düşünüyorum.. İlkay geliyorsa mutlaka MC Kennie- Tominay gibi biri şart ..
Bir de İlkay Mertensin yaptığı presi falan yapamaz mertens sonrası çift 8 le 3luye devam edilir ..
Mertens ile derken mertens ilkay torreiragi diyorsan o olmaz zaten 4 senedir falan 8 oynamiyor mertensle dedigim benim rotasyon olarak 10 da mertens ve ilkay arkada 8 scott/ baska biri vs ve torreira şeklinde. Baskıyıda koşarak yapmazda pas açılarını kapatarak yapar rtaş. Barcada tiki taka zaten ondan oncede yine ona yakı city ile oynuyordu ileride topu geri kazanma surelerinin düşük oldugu takımlar yani.

Bizimkiler zaten burada yazilan cizilen kimseyi alamaz.

Her gun yeni isim ortaya atiliyor:

Rabiot
McTominay
Wendel
McKennie

vs.

Bunlarin yapacagi transfer buyuk ihtimal ismi ortaya henuz cikmamis biri olabilir.

Mckennie sezon başında çıksa okey derdim. Wendel’i de andırıyor tarzı hafiften

Ama bu kadar çıkan isimden sonra 15M bayılacak adam değil. 5-6’ya gelse gene bir miktar okeyim ama şuan çok yüksek profil biri gelmeyecekse scout31 transferi daha iyi olur
2 tane 10luk adam alsak bari en az biri tutar hrld

Albayrak bir turda transferin son günü arabistana gidip eli boş dönmesi için mi geliyor.

süreç geçen yılın aynısı olarak ilerliyor farkındaysanız new ndombele patlatıp t. dönemini t. avuçlayarak kapatırız böyle giderse.

GT6NVIZXIAcluI_

Hamit Sportif AŞ haberi doğru o zaman sportif as ye Hamit gelecek
Not:Hamit altintop yem yazan olmaz inşAllah

2 adam var aynı mevki aynı takımda aynı süreyi almışlar

birine çöp çekiliyor biri dünyanın en iyi orta sahası görülüyor

mckennie gelsin arkadaş buyursun
Berkan torreira ile lige başlamış olalım bu iki arkadas aynı mevki de aynı süreyi almış olurlar mantıken, o mantığa göre torreira ile Berkan arasında öyle bi fark yok yani aynı seviye olmuş oluyorlar senin dediğine göre . Oysaki torreira dünya çapında Berkan ise Türkiye çapında bir görev adamı .

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkan torreira ile lige başlamış olalım bu iki arkadas aynı mevki de aynı süreyi almış olurlar mantıken, o mantığa göre torreira ile Berkan arasında öyle bi fark yok yani aynı seviye olmuş oluyorlar senin dediğine göre . Oysaki torreira dünya çapında Berkan ise Türkiye çapında bir görev adamı .

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
varsayımla konuşmayalım

aynı süreyi almayacakları için bütün yazdıkların çöpe gidiyor

Hamit sportif aş mi intihara eşdeğer hamle olacaktır.

Bu işin sonu ülke içinden birine 15 m vermeyle sonuçlanacak gibi.
Yok mu bir cagne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt