Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens ve Muslera sonrası takıma hem kalite hem de liderlik katacak oyuncular İlkay ve Maignan olur umarım ikisi de gelir, Okan hoca ile son 3 sezon kurulan sadece sahada değil tesislerde güçlü takım olmamız karakterli oyunculardan geliyor, bu yüzden Zaha tutunamadı, Ziyech tutunamadı bu yüzden Okan hocaya Zaniolo'ya soğuk tavırda,

sane - yunus - barış
osimhen
şu hücum hattında ne ararsan var, dribbling, fizik kondisyon, bitiricilik, şut tehdidi, top tekniği, hava hakimiyeti, ön alan pres, yıldırma, boğuşma.. hocanın eline o kadar çok opsiyon sunuyor ki maça göre oyuncular üzerinden her oyunu oynayatabilir.

yunusa pres yönlendirme ve defans yapma işini öğretirsek çok avrupai bir ön hattımız olacak
Sane-Yunus-Barış üçlüsünden birini yedek oturtmak zor olacak ama bana kalırsa geçen seneyi bitirdiğimiz yerden 4-3-3 düzeninde devam etmemiz gerekiyor. Özellikle de Avrupa arenasında işin defans tarafını çok sağlam tutmamız gerekiyor

Lemina-Torreira-Sara 'lı orta sahaya ek olarak yeni bir sol stoper yeni bir kaleci ve yabancı sayısına göre mümkünse yeni bir sağ bek ile

Kaleci
Sağ Bek
-Davinson-Stoper-Eren
Lemina
Torreira-Sara
Sane-Osimhen-Barış

Gibi bir kurguyla yola devam etmekten yanayım. Geçen sene Avrupa Liginde oynadığımız 10 maçta 22 gol yiyen bir takım vardı. Ki rakiplerin Paok-Elfsborg-Az Alkmaar filan olduğunu hatırlamak gerekiyor. Bu sene Şampiyonlar Liginde benzer bir defans performansıyla başarılı olmamız imkansız

Tutup da Şampiyonlar Liginde 8 maçta 20 gol filan yiyen bir takım izlemek istemiyorum ben açıkçası

sağ bek falan istemiyoruz

isterse beleşe versinler

Osimhen gelirse ilk is Stad da imza töreni olmali giris icin kale arkasi 1000 tl olmali diger yerlere daha yüksek. Hemen ilk adiminda kasaya para koyalim. Osimhen icin bir nevi taraftar destegi. Tabi bu baslangic olmali, baya birseyler yapmalari gerek böyle bir yildiz oyuncudan saha disi faydalanmamiz gereki biryerlerden bonservis parasinin bir kismi bu sekilde geri kasaya dönsün.

Hersey Osimhen‘e bagli. Gelirse diger mevkiler icin ucuz veya free isimler bakilacak gelmezse pahali adamlar alacagiz diye düsünüyorum.

Bu sezon iç saha forması ateş ediyor. Deplasman desen düğünde giy. Ama üçüncü formayı bir canlı görmek lazım.

Puma bravo

Sildillia'yı kaçırdık
Adaylarım:
Bretford'dan Kayode'yi kiralayabiliriz örneğin 2004 doğumlu İtalyan/Nijeryalı
Lille'de Santos var ama o 3lünün beki o yüzden Frankowski gibi hayal kırıklığı olabilir ?
Juve'deki Alberto Costa bir ara ilgilendiğimiz yazılmıştı o da kiralık olabilir iyi sağ bek
Shakhtar'dan Vinicius Tobias son adayım potansiyeli çok yüksek cidden

+2'ye eklenip bize faydalı olabilecek isimler bence

GvsR7TWWIAAXwP4

Hersey Osimhen‘e bagli. Gelirse diger mevkiler icin ucuz veya free isimler bakilacak gelmezse pahali adamlar alacagiz diye düsünüyorum.
osimhen alırsak ben bunların gidip de semedo falan alabileceğini sanmıyorum en fazla coufal alacaklar.He yine bence osi alamayıp pahalı biri alsalar max jelert gibi biri olur orası da var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt