Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.128
- 7.426
- 1.823
Adnanım, Başkan bu hızla kaç saatte Napoli 'ye varırDursun başkan bu şekil teminat mektubunu alıp koşarak ilgili mercilere yetiştirmeli artık :
Ekli dosyayı görüntüle 294481

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adnanım, Başkan bu hızla kaç saatte Napoli 'ye varırDursun başkan bu şekil teminat mektubunu alıp koşarak ilgili mercilere yetiştirmeli artık :
Ekli dosyayı görüntüle 294481
Osimhen yarın biterse ismimi Tom Hanks olarak değiştirir misiniz
Ayrim yoksa Er Ryan 'ı mı kurtaracaksınOsimhen yarın biterse ismimi Tom Hanks olarak değiştirir misiniz
Osimhen yarın biterse ismimi Tom Hanks olarak değiştirir misiniz
Osimhen aşkı adamı 1 günde vardırır napoli'ye azizimAdnanım, Başkan bu hızla kaç saatte Napoli 'ye varır![]()
Chewbacca ne alaka heis
Başkan sınırı geçti olarak algıladım Adnanım sınır kapımOsimhen aşkı adamı 1 günde vardırır napoli'ye azizim
gercek bu ama MolozBaşka bir kulüp taraftarı tarzı mesajlar midemi kaldırıyor bu forumda
yazı üslubundan bahsetmiştim burda pek gs yazılmazgercek bu ama Moloz
Aynen gecen seneki rezalet ortada. Toplam 80 milyon falan harcadik, bir tek katki veren Sara oldu. Onun da 20 milyon edecegi süpheli.osimhen alırsak ben bunların gidip de semedo falan alabileceğini sanmıyorum en fazla coufal alacaklar.He yine bence osi alamayıp pahalı biri alsalar max jelert gibi biri olur orası da var
Aymar'ı tanıyanınız var mı a dostlar
beni yorumlarimay geri yazma Tesekkürler git abdest alBaşka bir kulüp taraftarı tarzı mesajlar midemi kaldırıyor bu forumda
bu soruya verebilecegim tek tepki
![]()