- 26 Kasım 2012
- 179.206
- 241.278
- 5.688
Önündekiler; Kane, Isak, Lautaro ve Haaland mı
Bilmiom heis salladım
Ben Kane i o kdr beğenmiom forvet olarak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önündekiler; Kane, Isak, Lautaro ve Haaland mı
Diğer 3 kim, 1 Isak dedin
Twitter degil olayiTwitter da speed diye bir eleman var. Siyahi,Türkiye’ye gelmiş. Bütün barzolar yanında. Kim olm bu.? Ne biçim ülke olduk.? Abone sayısı 40 milyon oldu diyorlar. Kim takip ediyor bunu.? Allah akıl fikir versin.Bide neden sürekli önüme çıkıyor onu anlamadım.
Lucumi iyi bile olsa 2 güney amerikalı stoper mantıklı mı milli takım arasından çok geç dönüyorlar
2 as stoperinin de bu durumda olması pek mantıklı değil diye 1 şey okumuştum hak vermedim deil
Diğer 3 kim, 1 Isak dedin
napoli tarafi tamam osimene napoli izni verdi .galaya gelmesi icin son dedaylar konusuluyor diyor .. arap klubu son bir atak yapmis tekrardan ama kabul etmemis osi.. yarin osimenin napolinin kamp yaptigi castel volturnop da olmasi gerekiyormus .. ama bizimkiler ellerini cabuk tutup isi bitirmek istiyorlarmis .kavukcu son detaylari konusmak icin kalmis milanoda ... yazilanlara gore sadece pazartesi paranin hesaba gecmesi ve teminat mektubunun ellerine ulasmasini bekliyorlarNe diyor burd ceviremedim
Üstüne bir de yıllık 5m verecekler. Yıllık 5 verdiğim adam ciddi fark yaratmalı, orkun öyle bir tip değilOrkun gsli olup milli takımda oynasa bu herif niye 11 oynuyo diye ortalığı ayağa kaldıracak embesiltaşlıların zidane muamelesi yapması şahsımı kahkahalara boğmakta
Bilgi veriyim yokOsimheni almak isteimyor GS sanki 75 milyon yomu kasada
Hala gelmemesi rezalet kamp başladı neyi bekliyorsakİlkay umarım gelir çok derinlik katar takıma
açıklasak bile Sane ile beraber katılır, City ile turnuva oynadı nasılsaHala gelmemesi rezalet kamp başladı neyi bekliyorsak
Kaynak nedirOsimhen çarşamba günü Türkiye 'ye geliyor imza töreni için.
Bu gidişle her önüne gelen 10 m istemeye başlayacak. Kulüpler sapıttı bu sene, ileri yıllarda acısını çok yaşayacağızorkun yıllık maaş 5 milyon €
3 falan kazanıyordu benfica
maaşlar cennet seviyesine geldi tr de topçular için