Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter da speed diye bir eleman var. Siyahi,Türkiye’ye gelmiş. Bütün barzolar yanında. Kim olm bu.? Ne biçim ülke olduk.? Abone sayısı 40 milyon oldu diyorlar. Kim takip ediyor bunu.? Allah akıl fikir versin.Bide neden sürekli önüme çıkıyor onu anlamadım.
Twitter degil olayi

Twitch/youtube uzerinden okkkuuuuuzzzz gibi para kazanan, Z kusaginin idiyotlugundan max faydalanan zirtapozun teki

Kane,Haaland,isak bence osiden iyi 3 forvet güncelde.lewayi yasindan eledim.gyokeres felan once buyuk ligde is yapsin ona da bakariz

Osimhen'in açıklandığı günden sonraki süreçte GSC üyeleri, aldıkları yeni sezon formasının fotosunu foruma yüklesin.

Tartışılan konuya bak? Osi dünyanın en iyi golcücüsümü:) ilk 3 ilk 5 mi? Öyle bir adam işte..

Ne diyor burd ceviremedim
napoli tarafi tamam osimene napoli izni verdi .galaya gelmesi icin son dedaylar konusuluyor diyor .. arap klubu son bir atak yapmis tekrardan ama kabul etmemis osi.. yarin osimenin napolinin kamp yaptigi castel volturnop da olmasi gerekiyormus .. ama bizimkiler ellerini cabuk tutup isi bitirmek istiyorlarmis .kavukcu son detaylari konusmak icin kalmis milanoda ... yazilanlara gore sadece pazartesi paranin hesaba gecmesi ve teminat mektubunun ellerine ulasmasini bekliyorlar

Orkun gsli olup milli takımda oynasa bu herif niye 11 oynuyo diye ortalığı ayağa kaldıracak embesiltaşlıların zidane muamelesi yapması şahsımı kahkahalara boğmakta
Üstüne bir de yıllık 5m verecekler. Yıllık 5 verdiğim adam ciddi fark yaratmalı, orkun öyle bir tip değil

İlkay saçma sapan konuştu bu zamana kadar , hiç bi gsliliğini de görmedim.Asıl öncelik cimbomlu Hakan'a verilmeli , işine geliyorsa desinler ilkay'a eylüle kadar başka stratejimiz var olmazsa seni alırız diye.Son güne kadar Hakan kovalayıp 10-12ye olmazsa İlkay'a gitmek lazım.O bizi hiçbir zaman seçenek olarak görmedi , biz de onu görmemeliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt