Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.518
- 55.748
- 4.478
Exime benziyor sapiklar vallaOsi reddetikçe teklif yapıyorlar, bu ne olm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Exime benziyor sapiklar vallaOsi reddetikçe teklif yapıyorlar, bu ne olm
Ṣalai kadar etki yapmaz. 7-10m teklif gelirse dk dusunmeden gönderilmeliKimse iyi para vermez ona şuan, kanatta 4.alternatif olarak kalırsa birşey demem. Büyük bir beklentim yok zaten de beleşe yedek takviyesi yapmış oluruz para kısıtlı olduğu için. Kendini affettirme çabası içerisinde gördüğüm kadarıyla, ufak bir şans verilebilir belki yedekte.
Dediğin teklif gelse zaten satılsın da gelmez. Demek istediğim bize iyi niyetli adım atana gs hep iyi niyetle karşılık verir. Bugün golden sonra da özür diledi taraftardan, normalde hiç sevmezdim bu adamıṢalai kadar etki yapmaz. 7-10m teklif gelirse dk dusunmeden gönderilmeli
Abi daha koparırlarsa kulübü onlara yapacağızAl Hilal'in yeni bir teklifi olmayabilir ha. Bunlar İtalyan medyasını kullanarak Gs'ı bir iki step daha zorlama, bir iki kıl daha koparma denemeleri olabilir.
Al-Hilal'e en son küfür edecek herifOsimhen'in, Arabistan'a gidip teklifi bir de yüz yüze reddetmesi gerekiyor.
Sonucunda Osimheni aldiysak bir sorun göremedim doğrusuAbi daha koparırlarsa kulübü onlara yapacağız![]()
Bu araplarin anlaması için osimhenin kabul ediyorum diyip arabistana gidip sözleşmeyi yüzlerine karşı yırtmasi gerekiyor herhalde. Başka türlü anlamaz bunlar.Osimhen'in, Arabistan'a gidip teklifi bir de yüz yüze reddetmesi gerekiyor.
Diyorum ya kendisine talip bulamayinca bakti Gsde CL oynayacak bari takilayim burda 1 sene cikiṣ yapabilirsem gene kaçarim diye dusunuyor kesinDediğin teklif gelse zaten satılsın da gelmez. Demek istediğim bize iyi niyetli adım atana gs hep iyi niyetle karşılık verir. Bugün golden sonra da özür diledi taraftardan, normalde hiç sevmezdim bu adamı
Almışlar mı ?Portekiz record ciddi kaynak mı Coman fb son dk geçiyorlar
Mesele normal sürec degil ki, herif yokusa sürme derdindeManu 1 aydır mbeumoyu bitiremedi. Osimhen süreci normal
Gidin nunez/lucca yi alin da napoli mal olsun
Başka bi yerde yazan yok ama anlaştılar ist a getiriyolar demişlerAlmışlar mı ?
Ac de luccayi alsa. Bu köpekler elde sifir ile devam edip clde Sami yene düsseler. uA pankart acsa balikesir eseklerini. Osimhen bu baskana kayarken offfNapoli Osi'yi bunlara satmak istiyor, olur biz alır onlarda Nunez alırsa ne göt gibi kalırlar he. OFF keşke yaşansa