Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O değil de Türk mutfağının yeri her zaman ayrıdır. Benim İtalyada çalışan şef bir arkadaşım vardı. Türk mutfağına cok yakın İ derdi. Sadece pizza makarna sanıyorlar ama öyle değil derdi. Kırsal bölgelerinde kuzu tandır bile yersin demişti. Domuzu çok tercih etmezler biraz alt gelir grubu yer demişti. Özellikle toscana bölgesini metederdi.Bu ne lan? Kaç iq bir seçim tercihi olabilir böyle bir şey kqwkqwqwpqwqwp
Archie Brown: “Benim için yemek çok önemli. O yüzden Türkiye’yi seçtim. İtalyan mutfağını sevmiyorum.”
Bu herifin tutturdugu görülmemiştirAli Naci Küçük: "Hakan Çalhanoğlu çocukluk hayalini gerçekleştirmek istiyor ve bekliyor.Ama Galatasaray, Osimhen'i alırsa Hakan transferi olmaz ve oyuncu muhtemelen Al Hilal'e gider."
Transfer haberleri yoksa şu anda biraz da Kral'ı övek yavAdam 36 yaşında Lille'i Fransa Ligi'nde şampiyon yaptı
Portekiz liginden pilot takım alınmalıAlt yapıdan çok güzel çocuklar dün gördük, hepsi süre alabileceği takımlara kiralık verilmeli, özellikle hollanda ligi veya portekiz denenmeli.
1-) buchi 2-) yasaklı kaynakAraplar twitter da buchi nin içinden geçiyorlar fenomen hesapların acil koruması lazım şu adamı, itin götüne sokuyorlar valla
7-8m isterler. Taha şahin 2m alınabilirBiz sağ bek mevkii için neden Zeki Çelik'i düşünmüyoruz?
Sözleşme bitimine 1 yıl kalmış. Çok fazla maddi külfeti olmaz.
27-28 yaşlarında.
Sağ bek mevkii için gayet yeterli bir oyuncu bence.
TR'de yetişmiş yerli oyuncu kontenjanını dolduracak olması da cabası.
Jaja’nın yeğeniymiş, ondan izliyormuş