Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne lan? Kaç iq bir seçim tercihi olabilir böyle bir şey kqwkqwqwpqwqwp

Archie Brown: “Benim için yemek çok önemli. O yüzden Türkiye’yi seçtim. İtalyan mutfağını sevmiyorum.”
O değil de Türk mutfağının yeri her zaman ayrıdır. Benim İtalyada çalışan şef bir arkadaşım vardı. Türk mutfağına cok yakın İ derdi. Sadece pizza makarna sanıyorlar ama öyle değil derdi. Kırsal bölgelerinde kuzu tandır bile yersin demişti. Domuzu çok tercih etmezler biraz alt gelir grubu yer demişti. Özellikle toscana bölgesini metederdi.

başlayalım bakalım osimhen nöbetine

Transfer haberleri yoksa şu anda biraz da Kral'ı övek yav :D Adam 36 yaşında Lille'i Fransa Ligi'nde şampiyon yaptı :D

Okan buruk’un bjkli oldugunu bjk’ya mac sattigini söylüyorsun ama dört büyüklerde forma giyinmis,hangi takima giderse gitsin benim aslinda kalbim burasi icin atiyordu diyen,bjk da oynadigi dönem bizim olayli rizespor macinda sonra sipsiyah bir paylasim yapan oyuncu’ya kral diyorsun

Enteresan

Alt yapıdan çok güzel çocuklar dün gördük, hepsi süre alabileceği takımlara kiralık verilmeli, özellikle hollanda ligi veya portekiz denenmeli.

Alt yapıdan çok güzel çocuklar dün gördük, hepsi süre alabileceği takımlara kiralık verilmeli, özellikle hollanda ligi veya portekiz denenmeli.
Portekiz liginden pilot takım alınmalı

Real Madrid’in yıldızı Vinícius Jr. ve Brezilya-İspanya ortaklı bir yatırım grubu, lig-deneyimine sahip FC Alverca’nın %70–80 hissesini yaklaşık 8–10 milyon € karşılığında satın aldı . Bu anlaşma Şubat 2025’te gerçekleşti ve Alverca’nın SAD’ında (Sporting Anónima Desportiva) kontrol sağlandı.

Biz sağ bek mevkii için neden Zeki Çelik'i düşünmüyoruz?

Sözleşme bitimine 1 yıl kalmış. Çok fazla maddi külfeti olmaz.

27-28 yaşlarında.

Sağ bek mevkii için gayet yeterli bir oyuncu bence.

TR'de yetişmiş yerli oyuncu kontenjanını dolduracak olması da cabası.

Biz sağ bek mevkii için neden Zeki Çelik'i düşünmüyoruz?

Sözleşme bitimine 1 yıl kalmış. Çok fazla maddi külfeti olmaz.

27-28 yaşlarında.

Sağ bek mevkii için gayet yeterli bir oyuncu bence.

TR'de yetişmiş yerli oyuncu kontenjanını dolduracak olması da cabası.
7-8m isterler. Taha şahin 2m alınabilir

günaydin

transfer?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt